Antena Căutare

A nimerit orbul Galațiul! Din ultima încercare, Geanina și Eduard au câștigat 16.000 de lei: Visul poate deveni realitate!

Un cuplu de tineri îndrăgostiţi vor să se mute singuri într-un apartament nou ca să scape de soacră! Este povestea mai deosebită a Geaninei Cojocaru și a lui Eduard Oancea, concurenţii din această seară, la show-ul "Guess My Age - Ghicește vârsta", care au reușit să plece acasă cu suma de 16.000 de lei. 

Un cuplu de tineri îndrăgostiţi vor să se mute singuri într-un apartament nou ca să scape de soacră! Este povestea mai deosebită a Geaninei Cojocaru și a lui Eduard Oancea, concurenţii din această seară, la show-ul "Guess My Age - Ghicește vârsta", care au reușit să plece acasă cu suma de 16.000 de lei.

După grele încercări și nervi întinși la maximum, cei doi au reușit să ghicească vârsta personalului din fața lor. Eh, la cei 22 de ani, de multe n-au auzit ei. Dar s-au distrat în final și au reușit să plece acasă și cu ceva bănuți.

Felicitări!

Finala întinde nervii la maximum la "Guess my age - Ghicește vârsta"! "Cine, Dorobanțu ăsta, păi doar n-a... Două scriitoare vor să plece într-o călătorie cu rulota și să organizeze o strângere de fonduri, cu banii de la “Guess M...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

➡️ Urmăreşte online emisiunea Guess my age - Ghiceste vasta online pe platforma AntenaPlay, de pe orice dispozitiv! 

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x