Live acum
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Cam ce poveste!!! O concurentă de la "Guess My Age îşi trăieşte viaţa într-o rulotă: "Am tot ce-mi trebuie acolo!"

Laura are 29 de ani, iar Veronica 35. Sunt două bune prietene, care s-au cunoscut pe Facebook și care vor, împreună, să câștige cei 100.000 de lei puși în joc în "Guess my age - Ghicește vârsta". Scopul e unul precis: vor să plece într-o călătorie cu rulota.

Laura are 29 de ani, iar Veronica 35. Sunt două bune prietene, care s-au cunoscut pe Facebook și care vor, împreună, să câștige cei 100.000 de lei puși în joc în "Guess my age - Ghicește vârsta". Scopul e unul precis: vor să plece într-o călătorie cu rulota.

Laura și Veronica s-au cunoscut acum patru ani, pe o rețea de socializare. Veronica scrie povești, organizează evenimente de strângere de fonduri, se implică în proiecte sociale și și ajută oamenii în care crede. Spune că iubeste oamenii și crede foarte tare în bunătatea lor. Laura este scriitoare și locuieste, de cinci luni de zile, într-o… rulotă.

Cu banii pe care speră să-i câștige la emisiune, Laura vrea să investească în rulotă și în călătorii, iar Veronica să investească într-un proiect nou pentru o strângere de fonduri.

Așadar, Laura, Veronica, mult succes!

➡️ Urmăreşte online emisiunea Guess my age - Ghiceste vasta online pe platforma AntenaPlay, de pe orice dispozitiv! 

Video