Antena Căutare

Finala întinde nervii la maximum la "Guess my age - Ghicește vârsta"! "Cine, Dorobanțu ăsta, păi doar n-a lansat melodia la un an"

Au ajuns în finală cu  64.000 de RON, iar emoțiile cresc. Nervii se întind la maximum, iar Geanina pare să-și scoată la iveală partea vulcanică. Eduard, ceva mai așezat, încearcă s-o calmeze. 

Un cuplu de tineri îndrăgostiţi vor să se mute singuri într-un apartament nou ca să scape de soacră!

Este povestea mai deosebită a Geaninei Cojocaru și a lui Eduard Oancea, concurenţii din această seară, la show-ul "Guess My Age - Ghicește vârsta". Visul e pe cale să devină realitate. Au trecut prin mai multe runde și au ajuns în finală cu 64.000 de RON, iar emoțiile cresc.

Nervii se întind la maximum, iar Geanina pare să-și scoată la iveală partea vulcanică. Eduard, ceva mai așezat, încearcă s-o calmeze.

O întrebare despre anul lansării "Hai vino iar în gara noastră mică", șlagărul lui Gabriel Dorobanțu, scoate fiara din Geanina. Cum se încheie runda?

Vârsta? Un detaliu! Nu și atunci când îți aduce bani frumoși! "- Domnule Cătălin Crișan, am copilărit cu muzica dum... A nimerit orbul Galațiul! Din ultima încercare, Geanina și Eduard au câștigat 16.000 de lei: Visul poate deveni realitat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

➡️ Urmăreşte online emisiunea Guess my age - Ghiceste vasta online pe platforma AntenaPlay, de pe orice dispozitiv! 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x