Antena Căutare

La mare, la soare! O asistentă medicală și soțul ei, "tipul cu vulcanizarea" vor să plece în Thailanda, cu banii câștigați

"Thailanda, veniiiiiiiiiiim!", asta au exclamat cei doi înainte de a începe rundele! Corect, dar asta numai dacă vor reuși să ghicească vârsta exactă a celor șapte persoane care vor veni în fața lor.

"Thailanda, veniiiiiiiiiiim!", asta au exclamat cei doi înainte de a începe rundele! Corect, dar asta numai dacă vor reuși să ghicească vârsta exactă a celor șapte persoane care vor veni în fața lor.

Cristina (33 de ani) este asistentă medicală la un cabinet școlar din Călimănești, iar soțul ei, Marian (35 de ani), e administrator la propria vulcanizare. Acasă, îi așteptă două fetițe minunate, de zece și șase ani. Soții Cristina și Marian Niță spun că le plac provocările și că iau întotdeauna deciziile împreună, însă ea este cu inițiativa.

Cu banii pe care speră să-i câștige diseară, la “Guess My Age – Ghicește vârsta”, vor să călătorească în Thailanda.

Soții Cristina și Marian Niță, din Călimănești, vor să plece în Thailanda, cu banii de la “Guess My Age – Ghicește vârst... Un tânăr model o inspiră pe concurenta "Guess my age - Ghicește vârsta": "Dar câți ani ai, mămică?"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

➡️ Urmăreşte online emisiunea Guess my age - Ghiceste vasta online pe platforma AntenaPlay, de pe orice dispozitiv! 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x