Antena Căutare

Tu ai fi ghicit vreodată? O tânără domnișoară a avut cea mai înșelătoare apariție: "La anii ăștia să arăți așa?"

Soții Cristina și Marian Niță au venit la “Guess My Age – Ghicește vârsta” să câștige cei 100.000 de lei puși în joc de Dan Negru, cu un vis arzător, acela de a pleca într-un concediu, în Thailanda.

Soții Cristina și Marian Niță au venit la “Guess My Age – Ghicește vârsta” să câștige cei 100.000 de lei puși în joc de Dan Negru, cu un vis arzător, acela de a pleca într-un concediu, în Thailanda.

S-au împuținat pe parcursul rundelor, căci cei doi au reușit să ghicească vârsta exactă o singură dată. În ultima rundă înainte de finală, în fața Cristinei și a lui Marian și-a făcut apariția Letiția, o tânără domnișoară. Dar cât de tânără??

Artista veșnic tânăra, care ne cucerea în 90! Ce vârstă are Daniela Gyorfi? Concurenții i-au dat mai puțini ani... Niciun indiciu nu le-a fost de folos! Thailanda, nu mai venim! Cristina și Marian au plecat acasă fără niciun ban...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

➡️ Urmăreşte online emisiunea Guess my age - Ghiceste vasta online pe platforma AntenaPlay, de pe orice dispozitiv! 

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x