Antena Căutare

Diana Munteanu, membră a juriului emisiunii „Ham talent”, vorbește despre perioada când era școlăriță

Diana Munteanu este membră a juriului emisiunii „Ham talent”, ce va debuta curând la Antena 1. Vedeta a vorbit recent despre perioada în care era elevă.

Diana Munteanu este membră a juriului emisiunii „Ham talent”, ce va debuta curând la Antena 1. Vedeta a vorbit recent despre perioada în care era elevă.

„Școala a reprezentat pentru mine una dintre cele mai frumoase perioade din viața mea. Mi-a plăcut școala, am fost o elevă silitoare, nu am lipsit prea mult de la ore. În plus, am urmat școala și liceul cu program sportiv și aveam câte două antrenamente pe zi, deci nu aveam prea mult timp liber.

Am rămas în relații foarte bune cu câțiva colegi din școala generală. Colega mea de bancă îmi este și acum bună prietenă, avem copii de aceeași vârstă și vorbim săptămânal.”

În curând, Antena 1 va difuza show-ul „Ham Talent”, dedicat tuturor iubitorilor de animale! Intră pe pagina de Facebook a emisiunii pentru mai multe detalii incredibile!

Liviu Vârciu a devastat cabina lui Mihai Petre!... Labradorul Prinţului Harry, un cadou făcut de Ducesa de Cambridge pentru "a-i alunga singurătatea"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Ham Talent nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/ham-talent/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/hamtalent/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/Xezxeo.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x