Antena Căutare

Două broaște țestoase urmau să devină supă, iar acum speră să câștige

Puțin a lipsit ca două broaște țestoase să fie transformate în supă, dar un om cu suflet mare le-a salvat, așa că acum din ingrediente de lux vor deveni vedete pe scena singurului show de televiziune din România dedicat animalelor de companie.

Puțin a lipsit ca două broaște țestoase să fie transformate în supă, dar un om cu suflet mare le-a salvat, așa că acum din ingrediente de lux vor deveni vedete pe scena singurului show de televiziune din România dedicat animalelor de companie.

O concurentă care nu poate să rămână indiferentă în fața unui animal care are nevoie de ajutor vine la „Ham talent” pentru a-și face cunoscută povestea. Nu doar dragostea care o leagă de necuvântătoare o face deosebită, ci și „moștenirea” vie primită de la tatăl ei, cel care a salvat în 1968 și în 1984 două broaște țestoase ce urmau să devină ingredientele principale ale unor supe. Telespectatorii Antena 1 vor vedea cum arată norocoasele reptile duminică, de la 20:30, într-o nouă ediție a emisiunii „Ham talent”.

Viteza și precizia sunt cuvintele cheie care descriu un număr de disc dog la care vor putea asista telespectatorii Antenei 1 duminică seară. Iubirea față de animale, antrenamentul constant împreună cu ele și convingerea că un câine poate să facă mult mai multe lucruri decât să fie plimbat în lesă l-au făcut pe un brașovean să obțină performanțe spectaculoase alături de câinele său. Tot în această ediție, Mihai Petre va găsi o poreclă inspirată pentru un copil care nu își poate imagina viața fără necuvântătoare: micul Noe. Câte animale are el, cum se ocupă de ele și ce vrea să devină atunci când va fi mare, duminică, de la 20:30, la Antena 1.

În lupta pentru un premiu pus la bătaie de „Ham talent” se vor avânta și în această ediție animale care mai de care mai diferite. Capre, cai, șerpi, pisici, căței, iepuri și porcușori de Guineea speră să convingă juriul că merită să treacă în etapa următoare a emisiunii. Și, chiar și atunci când poate animalele se fâstâcesc în lumina reflectoarelor, stăpânii lor par deciși să le facă faimoase.

Ce fobie își depășește o tânără doar pentru că vrea cu orice preț să se afirme pe scena dedicată necuvântătoarelor, duminică, de la 20:30, la Antena 1.

Denis Ștefan vine cu Ardo, calul lui, la „Ham talent”... Are cinci tatuaje, a făcut Karate, a fugit din țară și a devenit cetățean australian! Despre ce membru al juriului este ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Ham Talent nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/ham-talent/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/hamtalent/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/Xezxeo.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x