Antena Căutare

Un bărbat a vrut să lovească un bebeluș, dar câinele a avut o reacție de milioane! Ce a făcut animalul (VIDEO)

Un câine a reușit să devină noua senzație a internetului după ce stăpânul a filmat momentul în care animalul apără un bebeluș de pericolul apărut!

Un câine a reușit să devină noua senzație a internetului după ce stăpânul a filmat momentul în care animalul apără un bebeluș de pericolul apărut!

Iubitorii de animale știu că necuvântătoarele pot da dovadă de multă inteligență și că pot reacționa în cele mai surprinzătoare moduri posibile.

Este și cazul acestui câine, care a reușit să uimească milioane de oameni. Văzând că cineva intră în dormitorul bebelușului și îl „bate”, animalul nu a mai stat pe gânduri și a început să-l apere pe cel mic.

Văzând că bărbatul nu se oprește, câinele s-a ambiționat mai tare și a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a preveni „atacul”. La un moment dat, patrupedul s-a pus cu grijă peste copil, ca să încaseze el „loviturile” și să îl ferească pe bebeluș.

Așa cum era de așteptat, clipul video a ajuns pe internet și a devenit imediat viral în toată lumea!

VIDEO SAVUROS! Zeci de echipaje de salvatori pentru o... maimuţă. Finalul: un EŞEC TOTAL!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Ham Talent nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/ham-talent/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/hamtalent/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/Xezxeo.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x