Ham Talent

Un cuplu a pus câinele să le filmeze nunta și rezultatul te va pune pe gânduri! Cum arată filmarea (VIDEO)

 

Toată lumea știe că nunta este un eveniment extrem de important din viața unui cuplu, așa că fotograful nu trebuie să lipsească. Totuși doi tineri au decis să renunțe la această idee și să își lase câinele să se ocupe de filmarea acestui moment special. Iar rezultatul a fost unul complet neașteptat!

Aproape că nu există nuntă fără un fotograf priceput, care face tot posibilul pentru a surprinde cadrul perfect sau pentru a filma clipele cu adevărat speciale din cadrul evenimentului.

Totuși, o tânără pe nume Addie Burnette a decis să lase această sarcină extrem de importantă în seama câinelui familiei, un husky pe nume Ryder.

Patrupedului i-a fost pusă camera de filmat pe spate cu ajutorul unui ham special și tinerii l-au lăsat să „își facă de cap”. Câinele a mers peste tot și și-a făcut treaba cum s-a priceput el mai bine. 

După nuntă, cei doi au vizionat filmarea făcută de câine, iar surpriza a fost una uriașă! Ce a făcut patrupedul? Află totul urmărind clipul video de mai sus, cu siguranță nu vei regreta.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Ham Talent nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/ham-talent/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/hamtalent/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/Xezxeo.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI