Antena Căutare

"Aşa arată un câştigător"! Profilul câştigătorului se conturează înainte de începerea unui nou service!

Seara începe în forţă. Astfel, cei trei chefi prezintă trăsăturile şi calităţile pe care trebuie să le aibă câştigătorul acestui concurs.

Seara începe în forţă. Astfel, cei trei chefi prezintă trăsăturile şi calităţile pe care trebuie să le aibă câştigătorul acestui concurs.

Service-ul se anunţă a fi unul dificil. Sarcinile se împart pentru cele două echipe şi, în scurt timp, concurenţii trec la treabă.
Uşile restaurantului se dechid, iar invitaţii încep să sosească. Vedetele încep să comande, iar cele două echipe încearcă să îşi dea silinţa pentru ca servirea să fie impecabilă.

Totuşi, se pare că emoţiile din bucătărie încep să se resimtă tot mai mult, iar chef Sorin Bontea începe să îşi iasă din fire. Greşelile parcă se ţin lanţ şi nimic nu iese bine în seara aceasta.

Supărat că nimeni parcă nu îl ascultă, chef Sorin Bontea numeşte chefi în fiecare bucătărie. Paul pare că a intrat de minune în rolul de lider.

Service-ul se termină cu felicitări pentru echipa albastră.

”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor” este marți și miercuri, la Antena 1... Încă un concurent ELIMINAT! Uite cine a cedat şi a ales să plece din concurs!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x