Antena Căutare

După o probă fără vedere, concurenții se relaxează la munte, la Doftana! Echipa fetelor are însă de îndeplinit pedeapsa!

Câștigători la puncte, cu 3 la 2, băieții au bucuria de a se răsfăța cu premiul probei - o excursie la munte, la Doftana. Fetele însă nu rămân acasă, ci trebuie să demonstreze că se descurcă să gătească la ceaun și proțap

Câștigători la puncte, cu 3 la 2, băieții au bucuria de a se răsfăța cu premiul probei - o excursie la munte, la Doftana. Fetele însă nu rămân acasă, ci trebuie să demonstreze că se descurcă să gătească la ceaun și proțap.

Gata de îmbarcare, cele două echipe pleacă în excursie. Drumurile lor se despart atunci când fetele sunt invitate să își continue drumul la cabană într-o căruță. Doamnele nu au resimțit-o ca pe o pedeapsă, ci din contră, ca un motiv de distracție.

Răsfățații zilei au avut parte de discuții interesante și au primit sfaturi de la cei trei Chefi, în timp ce fetele i-au impresionat cu bucatele pregătite.

Provocare de zile mari! Concurenţilor li se cere să monteze farfurii, legaţi fiind la ochi!... Monica, încolțită din toate părțile! Concurenta are de a face cu tensiuni crunte în casa Hell's Kitchen...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x