Antena Căutare

Finalul service-ului aduce zâmbetul pe buzele concurenților! RECOMPENSA este una INEDITĂ!

După o seară tensionată și plină de energie în bucătărie și în restaurant, concurenții au putut răsufla ușurați cu un service dus la bun sfârșit

După o seară tensionată și plină de energie în bucătărie și în restaurant, concurenții au putut răsufla ușurați cu un service dus la bun sfârșit.

Cei trei chefi au fost și ei fericiți că evenimentul lui Nea Mărin a ieșit foarte bine, iar clienții au fost și ei mulțumiți. Puțin emoționate, cele două echipe au tremurat puțin în fața juraților înainte de aflarea verdictului. Echipa roșie este prima care poate răsufla ușurată. Fetele și Cătălin au fost felicitați pentru un service dus la bun sfârșit.

Nici echipa albastră nu a ajuns la pedeapsă, fiind și ei felicitați pentru seara aceasta. Drept răsplată, cei trei chefi le oferă concurenților posibilitatea de a se odihni o zi întreagă.

În bucătărie e IAD în timp ce la mese invitații sunt în RAI! Restaurantul Hell's Kitchen dansează pe acorduri populare... Nea Mărin le-a purtat noroc concurenților: nicio eliminare la ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x