Antena Căutare

Iadul se dezlănțuie în bucătărie! Rebeca cedează, dar chef Scărlătescu are alte planuri!

Seara începe în forță cu service-ul pentru Garda Națională. Cele două echipe s-au confruntat cu o tensiune fără precedent.

Seara începe în forță cu service-ul pentru Garda Națională. Cele două echipe s-au confruntat cu o tensiune fără precedent.

Cei trei chefi au fost nemulțumiți și cu greu și-au putut stăpâni nervii. Service-ul trebuia să iasă impecabil, dar lucrurile nu s-au întâmplat așa.

Rebeca cedează psihic și se întoarce în casă. Concurenții încep să resimtă din ce în ce mai tare flăcările de la Iadul bucătarilor. Chef Scărlătescu vine să stea de vorbă cu ea pentru a o convinge să nu își lase echipa la greu.

Cel mai INSPIRAT truc în bucătărie! Cum se așază corect hârtia de copt în tavă!... „Ieșiți afară toți!” Chef Florin Dumitrescu se enervează și ia o decizie radicală!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x