Antena Căutare

Provocare de zile mari! Concurenţilor li se cere să monteze farfurii, legaţi fiind la ochi!

Seara a început în mare forţă la ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor”. De data aceasta, echipele primesc o probă neaşteptată.

Seara a început în mare forţă la ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor”. De data aceasta, echipele primesc o probă neaşteptată.

Cei trei chefi au lansat o adevărată provocare pentru echipa roşie şi cea albastră. Astfel, concurenţii au fost nevoiţi să monteze diferitele farfurii, legaţi fiind la ochi.

Lucrurile nu au fost chiar atât de simple, căci este nevoie de cât mai multe abilităţi în materie de mâncare afrodisiacă. S-a lucrat în echipe de doi, iar concurentul legat la ochi a putut să se bazeze doar pe indicaţiile colegului sau desigur, pe imaginaţie.

Tensiunea a fost mare, căci toţi şi-au dorit să îi impresioneze pe chefi.

Deznodământul probei de platinguri! Uite cine câştigă de data aceasta!... După o probă fără vedere, concurenții se relaxează la munte, la Doftana! Echipa fetelor are însă de îndeplinit pedeapsa!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x