Antena Căutare

Andy de la „Insula iubirii” a dat cărțile pe față despre Diana! Ies la iveală detalii fierbinți! „Eu am încercat...”

Andy de la „Insula iubirii”, una dintre cele mai dorite ispite masculine din emisiune, a făcut un live în care și-a deschis inima despre Diana, dar și despre întreaga sa experiență în Thailanda.

Andy de la „Insula iubirii”, una dintre cele mai dorite ispite masculine din emisiune, a făcut un live în care și-a deschis inima despre Diana, dar și despre întreaga sa experiență în Thailanda.

A spus că rolul de ispită l-a făcut să se apropie de concurentă.

„Pe Diana am cunoscut-o vulcanic. Eu am încercat să nu o judec, îmi era foarte simplu să stau frumos deoparte și să comentez comportamentul ei.

Dar am decis să mă implic în relația cu ea pentru a ajuta un om. Nici ea nu știa că are nevoie de ajutor, ea credea că viața e așa cum o trăise ea până să vină la emisiune”

Cine ar rezista în fața unei ispite sexy? Andy a spus cum arată o zi din viața lui.

„Mă trezesc dimineața, beau un shake, merg la sală unde mă antrenez, apoi mănânc și merg la birou. Cam asta e rutina, la fiecare trei ore gătesc și mănânc. Zilnic fac cardio și forță până la sfârșitul săptămânii”

Așadar nu e deloc ușor să arăți atât de bine! Întrebat care este regretul său de după emisiune, Andy a spus că experiența de după „Insula iubirii” l-ar face acum să gestioneze diferit anumite situații, dar în același timp mărturisește că a fost sincer și natural și că el nu trăiește niciodată cu regrete.

Întrebat de fani dacă va mai participa la „Insula iubirii”, Andy a spus că nu știe exact. Crede că o experiență a fost de ajuns, dar nu exclude posibilitatea de a mai reveni în show.

Află în clipul video de mai jos ce sfaturi dă acesta viitorilor concurenți:

Luni, 31 iulie, de la ora 20:30, la Antena 1, în cel de-al paisprezecelea episod, Bianca si Sorin traiesc prima noapte d... Momente dureroase la „Insula iubirii”! Nicoleta a cedat și a dat cărțile pe față, după despărțirea de Cătălin!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x