Antena Căutare

Au trădat. Un cuplu solid de la „Insula iubirii” e gata să se destrame după ce unul dintre îndrăgostiți a căzut în ispită!

Cerasela Rogen a venit la Star Matinal și a vorbit despre trădarea, infidelitatea și iubirea de pe ”Insula Iubirii”.

Cerasela Rogen a venit la Star Matinal și a vorbit despre trădarea, infidelitatea și iubirea de pe ”Insula Iubirii”. Privind atent la ceea ce se petrece în cele două locații pe care se află concurenții și ispitele show-ului personal-coach-ul este de părere în curând vom asista la prima infidelitate din actualul sezon.

Unul dintre cuplurile care par destul de sudate sunt predispuse la aventuri pasagere, iar Cerasela Rogen a atras atenția că inevitabilul se va produce mai repede decât ne-am fi așteptat.

Concurenții de la „Insula iubirii” merg cu ispitele în cartierul plăcerilor interzise! Spiritele devin tot mai încinse!... Trădarea și iubirea de pe ”Insula Iubirii”, analizată de specialist: ”Știe ce vrea și nu cred că dorește să o piardă”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x