Antena Căutare

Cad măștile pe „Insula iubirii"! A pus ochii pe ispită și a început jocul seducției! Atracția e din ce în ce mai puternică

Hannelore Ulrich, deși în zona oficială își păstrează masca de femeie adusă cu forță la „Insula Iubirii", rănită și îndurerată, a demonstrat contrariul prin acțiuni și interacțiuni.

Hannelore Ulrich, deși în zona oficială își păstrează masca de femeie adusă cu forță la „Insula Iubirii", rănită și îndurerată, a demonstrat contrariul prin acțiuni și interacțiuni.

Hannelore Ulrich și-a descărcat frustrarea prin lacrimi ascunse de cameră. Însă, ulterior, prezentarea ispitelor feminine i-a adus lui Hannelore zâmbetul pe buze, ea considerând că le este superioară acestora.

Pe fondul relaxării, Hannelore a avut timp să remarce ispita cea mai potrivită ei. „Atât știu, că pe tine te cheamă Andi. Atât am reținut”, a spus ea.

„Și eu pot greși, nu numai el”, a concluzionat apoi Hannelore, care și-a etalat formele preintr-un dans oriental, după ce a văzut că iubitul ei, Bogdan, dansează cu ispitele.

De altfel, Hannelore l-a și ales pe Andi, care s-a hotârăt să își canalizeze atenția pe ea.

„Sincer da, mă așteptam să mă aleagă pe mine, dar era o posibilitate să nu mă aleagă”, a spus Andi.

„E provocarea mea personală. Faptul că pare imposibil de făcut mă face să îmi doresc și mai mult să îmi doresc acest lucru, să reușesc”, a spus el, în contextul în care Hannelore are nunta programată cu partenerul ei, Bogdan Ionescu.

Scandal pe „Insula Iubirii". A început o adevărată luptă pentru supremație. „Este un figurant!"... Concurs nebun pe „Insula Iubirii"! Întrecere pentru un salt cu parașuta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x