Live acumSerial: Fetita mea
Prime Time 20:30iUmor

Insula Iubirii

SEZONUL 5 | INTEGRAL

Ce se întâmplă între Mirela de la ”Insula Iubirii” și ispita Mircea! Fosta concurentă a dezvăluit totul: ”Tot timpul apelez la el!”

Viața Mirelei de la ”Insula Iubirii” nu a fost deloc ușoară. A trecut printr-un divorț dureros, iar când spera că participarea la emisiunea de testat fidelitatea îi va aduce stabilitate în plan personal, ea a fost nevoită să pună punct relației pe care o trăia. 

Viața Mirelei de la ”Insula Iubirii” nu a fost deloc ușoară. A trecut printr-un divorț dureros, iar când spera că participarea la emisiunea de testat fidelitatea îi va aduce stabilitate în plan personal, ea a fost nevoită să pună punct relației pe care o trăia.

Acum, însă, la câteva luni de separarea de Ionuț Gojman, ea a vorbit despre relația pe care o mai are cu fostul partener.

”Nu consider că am greşit cu nimic, sau cel puţin, nu văd o greşeală în a te distra şi a te simţi bine, odată ce vezi imagini care îţi confirmă că relaţia ta s-a terminat. Eram în Thailanda, aşa că am vrut să profit de fiecare clipă acolo. Dar până la urmă nici Ionuţ nu a greşit, pur şi simplu şi-a exprimat adevăratele dorinţe…

Ce se întâmplă între Hannelore și Bogdan de la ”Insula Iubirii”! Fanii lor, îngrijorați: ”Sunteți într-o pauză?”

…Nu am reînceput atunci relaţia şi nu va mai fi vorba de asta niciodată. Am rămas în relaţii de prietenie, aşa cum sunt ele, câteodată pline de vorbe bune, alteori de mici certuri, dar în fond, suntem amici”, a spus Mirela despre Ionuț Gojman, fostul său iubit, conform OK Magazine.

De asemenea, ea a oferit detalii și despre legătura pe care o mai are cu ispita Mircea, bărbatul de care se apropiase foarte mult. „Cu Mircea am rămas în relaţii foarte bune, tot timpul apelez la el când am nevoie de un sfat sau de ajutor, iar el îmi răspunde cu acelaşi drag. Între noi a fost o conexiune puternică, chiar dacă nu s-a concretizat o relaţie. Dumnezeu a vrut să rămânem prieteni… Mirela după Insula Iubirii nu regretă nimic. Dacă mi-aş fi dat o şansă cu Mircea, poate nu aş mai fi avut viaţa de acum, pe care o iubesc!”, a mai spus ea.

CONECTEAZA-TE CU INSULA IUBIRII
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Insula iubirii

🌴 💖 Vezi Insula Iubirii Sezonul 5 NECENZURAT pe AntenaPlay, aici ⏩  https://s.a1.ro/AOZq6st. Poţi urmări emisiunea LIVE sau episoade integrale, după difuzarea la TV. Intră acum!  

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro