Antena Căutare

Cine e ispita Maria Tebieș de la Insula Iubirii sezonul 8. Este gata să își găsească sufletul pereche în Thailanda

Maria Tebieș s-a decis să participe la Insula Iubirii sezonul 8, deoarece vede acest reality-show ca pe o șansă inedită de a-și pune în evidență sex-appealul. Iată tot ce trebuie să știe publicul despre ispita feminină Maria Tebieș!

Cine e ispita Maria Tebieș de la Insula Iubirii sezonul 8. Este gata să își găsească sufletul pereche în Thailanda Galerie
Cine e ispita Maria Tebieș de la Insula Iubirii sezonul 8. Este gata să își găsească sufletul pereche în Thailanda | Antena 1

Volubilă, sociabilă și cu simțul umorului - așa o vor descoperi telespectatorii pe Maria Tebieș. Ispita feminină de la Insula Iubirii sezonul 8 are 26 de ani, este medic rezident și s-a născut în Canada, iar la 17 ani a venit în România să studieze medicina.

Citește și: Cine este ispita Dorian Ungureanu. A lucrat mulți ani pentru artiști din România, inclusiv cu Loredana

Tot ce trebuie să știe publicul despre ispita feminină Maria Tebieș de la Insula Iubirii sezonul 8

Este singură de patru ani și, cu toate că iese zilnic la întâlniri, Maria Tebieș spune că perechea ei se lasă așteptată. Așadar, ispita feminină nu exclude varianta de a pleca împreuna cu cineva de la Insula Iubirii, mai ales că vede experiența drept o oportunitate inedită de a-și pune în valoare senzualitatea, dar și farmecul aparte.

Articolul continuă după reclamă

Maria Tebieș este româncă, însă s-a născut în Canada, așadar accentul româno-american va fi un alt ”accesoriu” de care tânăra se va folosi în jocul seducției, fiind conștientă că acest lucru o conturează ca persoană.

Maria Tebieș este de meserie medic rezident, așa că știe cum să abordeze oamenii, dar și cum să le intre pe sub piele. În plus, formele de invidiat vor reprezenta, cu siguranță, un atuu puternic în rolul pe care și-l va asuma în Thailanda.

Citește și: Zece ispite masculine sunt gata să pornească într-o călătorie unică la Insula Iubirii

Cel de-al optulea sezon Insula Iubirii va avea premiera pe 15 iulie, la Antena 1

Pornind de la premisa#cineiubeştenulasă, Insula Iubirii se pregăteşte să scoată la iveală noi adevăruri dramatice şi invită cuplurile curajoase să trăiască experienţa vieţii lor, în cadrul reality-show-ului care a schimbat destinele multor perechi de îndrăgostiţi.

„Așa cum mai spus, sezonul 8 are o greutate aparte. Am plecat la filmări în luna îndrăgostiților, februarie. Eu sunt născut pe 8 februarie. În tradițiile asiatice, cifra 8 este legată de noroc. Ceea ce le doresc tuturor participanților la acest test, al iubirii, al încrederii. Că tot i-am menționat, vreau să îi felicit pentru sinceritate, pentru deschidere, pentru curajul de care au dat dovadă pe tot parcursul filmărilor.”, dezvăluie Radu Vâlcan, gazda celui mai fierbinte reality show, ce va putea fi urmărit vara aceasta, pe Antena 1.

Testul fidelităţii este pregătit să pună la încercare noi cupluri în faţa a milioane de telespectatori. „Sunt meniţi să fie împreună?”, „Trăiesc o iubire adevărată, indestructibilă sau dragostea lor e doar un foc de paie ce se va stinge la prima adiere de vânt?” sunt doar câteva dintre arzătoarele întrebări la care cuplurile vor încerca să afle răspunsuri cu ajutorul testului Insula Iubirii.

Vor avea la dispoziţie exact 21 de zile în care să se supună pe ei înşişi şi, mai ales, partenerii, celor mai intense tentaţii, pentru a afla adevărul în căutarea căruia au pornit curajoşi la drum. Ce concluzii vor trage noii concurenţi după experienţa de 21 de zile departe unul de celălalt, dar aproape de ispite #deneoprit, telespectatorii vor putea afla urmărind cel mai nou sezon Insula Iubirii, începând din 15 iulie, în fiecare luni, marţi şi miercuri, pe Antena 1. Două resorturi exclusiviste din Phuket, cea mai mare insulă din Thailanda, îi vor găzdui pe cei care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii.

Cine este ispita feminină Larisa Mârtan de la Insula Iubirii, sezonul 8. Este pasionată de dans și a făcut din asta o me... Cine e ispita Anca Zotoiu de la Insula Iubirii sezonul 8. Cât de mult a suferit din dragoste după o căsnicie lungă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa Sezonul 9, 4 iulie 2024. Ștefan crede că Vlad și Liviu sunt influențați de Cristian. Ce alte acuze mai aduce
Mireasa Sezonul 9, 4 iulie 2024. Ștefan crede că Vlad și Liviu sunt influențați de Cristian. Ce alte acuze mai aduce Joi, 04.07.2024, 15:08
Citește și
x