Antena Căutare

Cine sunt Bianca Giurcă și Marius Moise de la Insula Iubirii sezonul 7. Ce diferență de vârstă există între cei doi

Bianca Giurcă și Marius Moise formează unul dintre cele cinci cupluri de la Insula Iubirii sezonul 7. Cei doi sunt din același sat și sunt împreună de trei ani, chiar dacă între ei există o diferență mare de vârstă.

colaj foto cu Bianca Giurcă și Marius Moise la insula iubirii sezonul 7 Galerie
Bianca Giurcă și Marius Moise sunt unul dintre cele cinci cupluri de la Insula Iubirii sezonul 7 | Antena 1

Bianca Giurcă și Marius Moise sunt împreună de mai bine de trei ani și jumătate. El e fermier, iar ea e creatoare de conținut. Tânăra vrea să se căsătorească, însă partenerul ei preferă să nu se grăbească. Au venit la Insula Iubirii sezonul 7 ca să descopere dacă sunt pregătiți să devină oficial soț și soție.

Cine sunt Bianca Giurcă și Marius Moise de la Insula Iubirii sezonul 7. Ce diferență de vârstă există între ei

Bianca Giurcă are în prezent 25 de ani și Marius Moise 35. Cei doi se tatonau încă de când ea avea 15 ani și el 25, dar apoi tânărul s-a căsătorit și a făcut un copil. Când căsnicia s-a destrămat, bărbatul a început o relație cu Bianca.

În prezent, cei doi locuiesc în casa lui și spun că sunt fericiți împreună, considerându-se deja soț și soție. Totuși, deși este cu 10 ani mai tânără decât el, Bianca Giurcă își dorește să devină soția lui și în acte, așa că pe lângă faptul că este creatoare de conținut,ea arată că este gospodină: calcă, gătește, face curățenie.

Totuși, Marius Moise, având deja experiența unei căsnicii eșuate, nu se grăbește să facă acest pas din nou și spune că nu consideră că a venit momentul pentru a se recăsători, de teamă să nu facă o greșeală.

De ce au participat Bianca Giurcă și Marius Moise la Insula Iubirii sezonul 7

Deși sunt foarte fericiți împreună și se comportă unul cu celălalt ca și când ar fi soț și soție, Bianca își dorește totuși să facă următorul pas și să spună „da” și în fața ofițerului de stare civilă”. Marius, în schimb, nu consideră că e momentul potrivit.

Cei doi au decis să vină la emisiunea Insula Iubirii sezonul 7 ca să vadă dacă sunt pregătiți să facă pasul cel mare și să devină oficial parteneri.

Despre Insula Iubirii sezonul 7, show disponibil pe Antena 1 și AntenaPLAY

Cel mai dur test de fidelitate provoacă noi cupluri care au avut curajul să joace totul pe o singură carte şi să îşi pună la încercare puterea sentimentelor şi stabilitatea relaţiei. „Sunt meniţi să fie împreună?”, „Trăiesc o iubire adevărată, indestructibilă sau dragostea lor e doar un foc de paie ce se va stinge la prima adiere de vânt?” sunt doar câteva dintre arzătoarele întrebări la care cuplurile vor să afle răspunsuri cu ajutorul testului Insula Iubirii.

„Îmi place să cred că sezonul șapte este doar inceputul. Asemenea unei mașini care abia și-a făcut rodajul. Sezonul șapte, pe care vă invit să nu-l rataţi în nicio joi şi vineri, de la 20:30, la Antena 1, este dovada faptului că fanii emisiunii așteaptă poveștile concurenților, că aceștia din urmă, prin curajul de a participa la acest test, din dorința de a-și deschide sufletele în fața întregii țări, de a se arăta așa cum sunt, pot fi o inspirație pentru cei care îi urmăresc. Insula iubirii este despre oameni, dar să nu-i uităm nici oamenii din spatele camerelor, cărora profit de ocazie ca să le mulțumesc și aici!”, a dezvăluit Radu Vâlcan.

Citește și: Veste bună pentru fanii show-ului Insula Iubirii! Sezonul 7 va fi disponibil pe AntenaPLAY, în curând

Ce concluzii vor trage noii concurenţi după experienţa de 21 de zile departe unul de celălalt, dar aproape de cele mai seducătoare ispite, telespectatorii vor putea afla urmărind cel mai nou sezon Insula Iubirii, din 22 iunie, în fiecare joi şi vineri, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Noul sezon le va aduce telespectatorilor o mulţime de surprize. Noi poveşti de viaţă, noi reguli, noi locaţii, noi ispite şi multe provocări sunt doar câteva dintre ingredientele celui mai nou sezon Insula Iubirii. Două resorturi exclusiviste din Phuket, cea mai mare insula din Thailanda, îi vor găzdui pe cei care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii.

Insula Iubirii sezonul 7. Cine sunt Emanuela Oprișan și Răzvan Kovacs. De ce vor să-și testeze relația și ce planuri de ... Cine sunt Cristina Rancov și Iulian Clonț de la Insula Iubirii sezonul 7. Cei doi sunt căsătoriți de 10 ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x