Antena Căutare

Cine sunt Cristina Rancov și Iulian Clonț de la Insula Iubirii sezonul 7. Cei doi sunt căsătoriți de 10 ani

Cristina Rancov și Iulian Clonț formează unul dintre cele cinci cupluri de la Insula Iubirii sezonul 7. Cei doi sunt împreună de 11 ani și sunt căsătoriți de 10 ani. Au venit la emisiune ca să demonstreze că iubirea nu are vârstă.

colaj foto cu Cristina Rancov și Iulian Clonț la insula iubirii sezonul 7 Galerie
Cristina Rancov și Iulian Clonț sunt unul dintre cele cinci cupluri de la Insula Iubirii sezonul 7 | Antena 1

Cristina Rancov și Iulian Clonț sunt împreună de 11 ani, iar de 10 ani sunt soț și soție, chiar dacă între ei există o diferență de 21 de ani. Cei doi au venit la Insula Iubirii sezonul 7 ca să demonstreze că dragostea nu ține cont de diferența de vârstă, dar și să scape de criticile și de neîncredea celor din jur.

Cine sunt Cristina Rancov și Iulian Clonț de la Insula Iubirii sezonul 7. Ce s-a aflat despre concurenți

Iulian Clonț ( 52 de ani) și Cristina Rancov (31 de ani) s-au cunoscut în cafeneaua în care ea lucra ca ospătar. Dragostea puternică i-a făcut să se căsătorească după doar câteva luni, deși era o diferență de vârstă de 21 de ani între ei. Au locuit câțiva ani în Dubai, acolo unde el se ocupa de un restaurant. Cristina nu s-a adaptat și, când a intrat într-o depresie, cei doi au decis că e mai bine să se întoarcă acasă, în România, și să ia totul de la zero.

În prezent, cei doi dețin cafeneaua în care s-au cunoscut. Înainte de Cristina, Iulian a mai fost căsătorit și din căsnicia respectivă s-a născut un băiat, care în prezent are 24 de ani.

Concurenta a dezvăluit despre ea faptul că provine dintr-o familie modestă și că a fost nevoită să lucreze încă de la vârsta de 14 ani, în timp ce el face parte dintr-o familie cunoscută și bine văzută din Buzău.

De ce au participat Cristina Rancov și Iulian Clonț la Insula Iubirii sezonul 7

După 10 ani de căsătorie, cei doi au decis să vină la Insula Iubirii sezonul 7 ca să demonstreze că dragostea nu ține cont de vârstă.

De-a lungul timpului nu puțini au fost cei care i-au judecat pentru diferența de vârstă și acest detaliu i-a afectat. Acum, cei doi au decis să demonstreze că au fost făcuți să fie împreună și să demonteze astfel prejudecățile cu care s-au confruntat de nenumărate ori.

Despre Insula Iubirii sezonul 7, show disponibil pe Antena 1 și AntenaPLAY

Cel mai dur test de fidelitate provoacă noi cupluri care au avut curajul să joace totul pe o singură carte şi să îşi pună la încercare puterea sentimentelor şi stabilitatea relaţiei. „Sunt meniţi să fie împreună?”, „Trăiesc o iubire adevărată, indestructibilă sau dragostea lor e doar un foc de paie ce se va stinge la prima adiere de vânt?” sunt doar câteva dintre arzătoarele întrebări la care cuplurile vor să afle răspunsuri cu ajutorul testului Insula Iubirii.

„Îmi place să cred că sezonul șapte este doar inceputul. Asemenea unei mașini care abia și-a făcut rodajul. Sezonul șapte, pe care vă invit să nu-l rataţi în nicio joi şi vineri, de la 20:30, la Antena 1, este dovada faptului că fanii emisiunii așteaptă poveștile concurenților, că aceștia din urmă, prin curajul de a participa la acest test, din dorința de a-și deschide sufletele în fața întregii țări, de a se arăta așa cum sunt, pot fi o inspirație pentru cei care îi urmăresc. Insula iubirii este despre oameni, dar să nu-i uităm nici oamenii din spatele camerelor, cărora profit de ocazie ca să le mulțumesc și aici!”, a dezvăluit Radu Vâlcan.

Citește și: Veste bună pentru fanii show-ului Insula Iubirii! Sezonul 7 va fi disponibil pe AntenaPLAY, în curând

Ce concluzii vor trage noii concurenţi după experienţa de 21 de zile departe unul de celălalt, dar aproape de cele mai seducătoare ispite, telespectatorii vor putea afla urmărind cel mai nou sezon Insula Iubirii, din 22 iunie, în fiecare joi şi vineri, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Noul sezon le va aduce telespectatorilor o mulţime de surprize. Noi poveşti de viaţă, noi reguli, noi locaţii, noi ispite şi multe provocări sunt doar câteva dintre ingredientele celui mai nou sezon Insula Iubirii. Două resorturi exclusiviste din Phuket, cea mai mare insula din Thailanda, îi vor găzdui pe cei care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii.

Cine sunt Bianca Giurcă și Marius Moise de la Insula Iubirii sezonul 7. Ce diferență de vârstă există între cei doi... Interviurile Insula Iubirii. Teodora Marcu, adevărul despre momentul în care a rămas gravidă. Cum se înțeleg ea și Alex ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x