Antena Căutare

Cum arăta ispita Livia Marinescu în urmă cu 4 ani. Nu era străină deloc camerelor de filmat. În ce emisiuni a participat tânăra

Ispita Livia Marinescu face senzație în sezonul 7 Insula Iubirii cu aspectul său fizic și felul carismatic, însă puțini știu că superba blondină nu este străină camerelor de filmat. Iată cum arăta în urmă cu 4 ani, când participa la diferite emisiuni.

Colaj cu Livia Marinescu la Insula Iubirii în două ipostaze diferite Galerie
Ispita Livia Marinescu face senzație în sezonul 7 Insula Iubirii cu aspectul său fizic și felul carismatic | Antena 1

Livia Marinescu se numără printre ispitele feminine care au pășit în sezonul 7 Insula Iubirii pentru a-i ajuta pe concurenți să își dea seama dacă sunt sau nu în relația potrivită. Superba blondină a acaparat atenția tuturor cu formele provocatoare și carisma ei.

Încă din primele ediții ale emisiunii, tânăra s-a apropiat amenințător de Marius Moise în cadrul unui date. Gestul său a costat-o ulterior pentru că băieții au votat-o alături de Maria Ilioiu să părăsească Thailanda. În cele din urmă, concurenții au hotărât ca Livia Marinescu să fie salvată în timp ce ispita supremă a plecat acasă în România.

Citește și: Insula Iubirii, 7 iulie 2023. Răzvan Kovacs, imaginile cu Ema Oprișan care l-au enervat. Ce a dezvăluit despre iubita lui

La cei 31 de ani, focoasa blondină este posesoarea unui trup de invidiat și a unor trăsături superbe. Pentru că este o persoană discretă în ceea ce privește viața personală, puțini sunt cei care știu că ispita feminină de la Insula Iubirii a mai cochetat cu televiziunea înainte.

Cum arăta ispita Livia Marinescu din sezonul 7 Insula Iubirii când participa la alte emisiuni. Imagini cu ea de acum 4 ani

Livia Marinescu a participat în urmă cu 4 ani la un show un show matrimonial prezentat de Mirela Vaida. Ispita din sezonul 7 Insula Iubirii era complet schimbată, dar la fel de frumoasă ca în prezent.

„În timpul liber fac dansez în club. Am venit pentru că îmi plac provocările și îmi plac toate activitățile legate de televiziune”, a mărturisit ea pe atunci.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

De asemenea, Livia Marinescu a făcut un show incendiar în platoul iUmor, în 2019. Ispita feminină și-a făcut apariția în lenjerie intimă și acoperită de baloane pentru a dansa. Momentul a fost unul de-a dreptul savuros pentru jurații show-ului.

Citește și: Insula Iubirii, sezonul 7. Ce posta Marius Moise, iubitul Biancăi, în timp ce la TV erau difuzate imaginile incriminatorii cu Oana

Hai să vezi imagini cu Livia Marinescu de la iUmor în GALERIA FOTO.

Tot ce trebuie să știi despre Insula Iubirii sezonul 7

Pornind de la premisa #cineiubeştenulasă şi aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au decis să se supună celui mai dur test al relaţiei la Insula Iubirii sezonul 7, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

În cele două resorturi exclusiviste din Phuket, câte 10 ispite le vor fi alături în permanenţă celor care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii sezonul 7. Curajoşii care au pornit pe drumul cunoaşterii vor petrece nu mai puţin de 21 de zile în compania seducătoarelor ispite, 21 de zile în care vor trebui să se convingă că #cineiubeştenulasă şi să parcurgă cel mai dur test al fidelităţii.

Și în acest sezon, AntenaPLAY îți aduce și mai multe momente ale celui mai dur test al relaţiei. Sezonul 7 Insula Iubirii este disponibil atât la TV joi și vineri de la 20:30, cât și pe AntenaPLAY. Mai mult, AntenaPLAY va avea două emisiuni exclusive unde fanii vor vedea imagini nedifuzate la TV. Este vorba despre categoriile AntenaPLAY Insula Iubirii PLUS și Insula Iubirii EXTRA.

În Insula Iubirii PLUS se pot vedea imagini din casa fetelor și imagini din casa băieților. Insula Iubirii PLUS îți aduce mai multe momente pe care concurenții le trăiesc alături de ispite.

În Insula Iubirii EXTRA sunt disponibile momentele integrale de la bonfire atât de la fete cât și de la băieți. Astfel, Insula Iubirii Extra îți arată integral dezvăluirile inedite ale concurenților în timpul ceremoniei focului la Insula Iubirii, alături de Radu Vâlcan, gazda show-ului.

Insula Iubirii, 7 iulie 2023. Răzvan Kovacs, imaginile cu Ema Oprișan care l-au enervat. Ce a dezvăluit despre iubita lu... Maria Ilioiu şi Tudor Vicovan au părăsit aseară Insula iubirii. Răzvan Kovacs, uimit de afirmaţiile Emei Oprișan...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x