Live acum
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Insula Iubirii

SEZONUL 5 | INTEGRAL

Hannelore, fosta concurentă de la Insula Iubirii, a rupt tăcerea! Ce a declarat atunci când un fan a întrebat-o dacă e însărcinată

Hannelore, fosta concurentă de la Insula Iubirii, continuă să fie în centrul atenției și se bucură din plin de atenția fanilor. 

Hannelore, fosta concurentă de la Insula Iubirii, a rupt tăcerea! Ce a declarat atunci când un fan a întrebat-o dacă e însărcinată

De curând, ea a făcut publică o fotografie inedită, iar un fan a întrebat-o dacă este însărcinată. Evident, fosta concurentă de la Insula Iubirii a lămurit imediat misterul.

”Când realizezi că ai o viață frumoasă, când realizezi că toate se întampla cu un scop, că deși viața iți oferă multe lămai, depinde doar de tine ce vei face cu ele. Eu am decis să fac o limonada gustoasă. Cum să fie izolarea un lucru greu? Avem mai mult timp pentru noi, pentru casă, pentru cei cu care ne-am izolat! #carantina #izolare #timp #timppentrunoi3”, a scris ea în dreptul unei imagini, iar atunci când a fost întrebată dacă e însărcinată, ea a revenit: ”Doar grăsuță.”, a spus ea.

Bianca Pop, fosta ispită care nu ieșea din casă fără o mie de euro, a fost cerută în căsătorie

Ba mai mult, atunci când i s-a atras atenția că a scris ”timp pentru noi 3”, ea a mărturisit că a fost o simplă greșală.

Hannelore a participat la Insula Iubirii cu Bogdan, de care a divorțat la câteva luni

În timpul emisiunii şi, mai ales, la finalul ei, Bogdan a primit sute de comentarii pe reţelele de socializare prin care era avertizat în privinţa comportamentului logodnicei sale. Hannelore a reuşit, însă, să risipească îndoiala din sufletul viitorului ei soţ şi nunta s-a întâmplat la data planificată cu mult timp înainte.

Hannelore de la Insula iubirii trece prin momente grele! Ce se întâmplă cu fosta concurentă: „Toată lumea își dă cu părerea. Prefer să mă protejez de această nebunie”

Minunea a ţinut doar câteva luni, ulterior cei doi anunțând divorțul printr-un mesaj postat pe Facebook.

„Noi ne-am căsătorit pentru că așa am simțit, după emisiune, dar am decis să divorțăm pentru că așa e mai bine pentru amândoi… Știam ce a făcut el, știa ce am făcut eu la Insula Iubirii.

Fosta ispită de la „Insula Iubirii”, care spunea că nu iese din casă fără 1.000 de euro, a fost cerută în căsătorie! Cine este și cum arată bărbatul. „Orice femeie normală la cap își dorește o familie” - FOTO

Nu asta a fost cauza divorțului, pot spune că nu comunicarea a fost cauza principală a despărțirii noastre. Doar că, să mă înțelegeți, între noi erau deja prea multe probleme.

Apăreau certuri, și nu din cauza emisiunii. Erau lucruri mărunte, dar ne certam des. Și, să fiu sinceră, o dată ce a dispărut încrederea, e greu să o mai recuperezi. Vorbim și de gelozie, da, dar din partea mea… Deja era o rutină și ne mai și ciondăneam toată ziua. Am decis să ne despărțim. Parcă nici nu ne mai făceam timp unul pentru celălalt', a declarat Hannelore.

CONECTEAZA-TE CU INSULA IUBIRII
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Insula iubirii

🌴 💖 Vezi Insula Iubirii Sezonul 5 NECENZURAT pe AntenaPlay, aici ⏩  https://s.a1.ro/AOZq6st. Poţi urmări emisiunea LIVE sau episoade integrale, după difuzarea la TV. Intră acum!  

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro