Căutare Live

Insula Iubiirii sezonul 6. Cine este ispita Dinu Popescu. Este scriitor, lucrează în televiziune și a studiat psihologia

Dinu Popescu este tânărul care a ales să devină ispită la Insula Iubirii sezonul 6 pentru a-și pune în practică toate abilitățile și cunoștințele în materie de psihologie.

Printre ispitele masculine din sezonul 6 Insula Iubirii se numără și Dinu Popescu, un tânăr cu o pasiune imensă pentru psihologie

Antena 1

Licenţiat în psihologie, Dinu Popescu (29 de ani, scriitor) obişnuieşte să studieze oamenii şi relaţiile dintre ei. Va face asta încă din primele zile pe Insula Iubirii, reuşind astfel să atragă deopotrivă prietenii şi antipatii.

Cine este ispita Dinu Popescu de la Insula Iubirii sezonul 6

Dinu Popescu a absolvit facultatea de Psihologie, apoi a făcut un master în psihoterapie cognitiv-comportamentală. Pasionat de tot ceea ce înseamnă comportament și minte umană, acesta a decis să participe la Insula Iubirii sezonul 6 pentru a demonstra că psihologia este asul său din mânecă.

Citește și: Ce cupluri participă în cel de-al şaselea sezon ”Temptation Island – Insula iubirii”

Practic, el a pornit în această aventură determinat să pună în practică ceea ce a învăţat în tot acest timp.

„Am terminat facultatea de Psihologie, am terminat un master în psihoterapie cognitiv-comportamentală. Lucrez în televiziune de la vârsta de 18 ani, am trecut pe la mai multe posturi, am fost și realizator TV, prezentator de știri, reporter. Mă atrage foarte mult partea de psihologie, de-a cunoaște mintea umană. Acesta este și preponderent motivul pentru care m-am înscris. Am urmărit și în trecut emisiunea și spuneam că, din punctul meu de vedere, este cel mai bun reality show din România. Este singurul care vizează partea asta de psihologie, în care poți să vezi foarte atent cum se desfășoară relațiile interumane dintre cupluri, poți să vezi mecanismele prin care oamenii formează atracția și mi s-a părut fascinantă partea aceasta”, a dezvăluit acesta, încă de la castingul pentru Insula Iubirii sezonul 6.

Ispita Dinu Popescu de la Insula Iubirii sezonul 6 a dezvăluit faptul că a lucrat în televiziune și că a urmărit sezoanele trecute ale show-ului. Extrem de sigur de abilitățile sale nu doar fizice, ci și intelectuale, tânărul promite că va„citi” chiar și cele mai secretoase suflete.

Citește și: Cine este Ispita Cătălin Dumitrescu de la Insula Iubirii, sezonul 6. Are o meserie palpitantă și e obișnuit cu provocările

Mai mult decât atât, el a dezvăluit la casting faptul că nu și-a impus limite, ci va merge cât de departe îi dictează inima și rațiunea.

„Nu aș avea o barieră din punctul ăsta de vedere, cât timp mă simt ok nu m-aș opri. Aș merge până unde e cazul”, a mai completat el.

Rămâne de văzut pe cine va cuceri, în sezonul 6 al emisiunii Insula Iubirii, care are premiera pe 2 și 3 mai, de la ora 20:30, la Antena 1.

Despre Insula Iubirii sezonul 6, show disponibil pe Antena 1 și AntenaPLAY

Cinci cupluri curajoase pornesc în aventura vieţii lor, în vreme ce 10 dintre cele mai puternice ispite masculine şi 10 dintre cele mai seducătoare ispite feminine sunt pregătite să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor noului sezon.

Aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au vrut să se supună celui mai dur test al relaţiei, în cel de-al şaselea sezon Insula Iubirii, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

Încă din primele minute pe insulă, Radu Vâlcan, prezentatorul emisiunii Insula Iubirii sezonul 6, i-a avertizat pe concurenţi: „Nimeni nu poate şti cum se va termina această experienţă! Începând de astăzi, 21 de zile nu veţi mai fi împreună şi nu veţi mai putea comunica! Se vor întâmpla lucruri neaşteptate!”.

Citește și: Ce cupluri participă în cel de-al şaselea sezon ”Temptation Island – Insula iubirii”

În sezonul 6 Insula Iubirii, cuplurile vor trebui să reziste tentațiilor celor 10 ispite feminine și 10 ispite masculine care vor încerca să le fure inimile. Cele 20 de ispite sunt pregătite să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor noului sezon.

Ispitele feminine de la Insula Iubirii sezonul 6 sunt Maria Vornicu, Bianca Patrichi, Oana Monea, Anamaria Vaida, Eda Csoregi, Karina Fetica, Larisa Iosif, Antonela Pătruţ, Roxana Lite și Lavinia Dumitrescu.

Ispitele masculine de la Insula Iubirii sezonul 6 sunt Bogdan Ionescu, Cătălin Dumitrescu, Ali Habron, Marius Hărdoiu, Daniel Mihai, Marco Cigognini, Denis Slav, Florin Cerghit, Dinu Popescu și Cristian Grigorescu.

Show-ul integral, dar și episoade exclusive de la bonfire și din casele concurenților sunt disponibile pe AntenaPLAY, așa că experiența completa Insula Iubirii, sezonul 6 așteaptă să fie descoperită de cei mai fideli fani.

Cine este Ispita Cătălin Dumitrescu de la Insula Iubirii, sezonul 6. Are o meserie palpitantă și e obișnuit cu provocări... Insula iubirii sezonul 6. Cine sunt Cerasela și Rareș. Ce a dezvăluit tânăra despre trecutul ei...
Ultimele știri
x