Căutare Live

Insula iubirii 2022. Radu Vâlcan, primele detalii despre ceremonia focului. Ce s-a întâmplat la bonfire și ce sacrificii a făcut

Radu Vâlcan a dezvăluit cum arată o zi de filmare pentru el la Insula iubirii 2022, ce sacrificii a făcut pentru sezonul 6, dar și detalii despre ceremonia focului, cunoscută de fani și sub denumirea de bonfire.

Radu Vâlcan a dezvăluit cum arată o zi de filmare la Insula iubirii 2022, sezonul 6

Antena 1

Puține au fost momentele în care Radu Vâlcan a avut timp liber. Filmările pentru sezonul 6 al emisiunii Insula iubirii au fost deosebit de intense și au ținut întreaga echipă în priză, atât ziua, cât și noaptea.

Ceea ce este cu adevărat interesant este faptul că lucrurile au devenit intense încă de la prima ceremonie a focului (bonfire), potrivit dezvăluirilor făcute de Radu Vâlcan. Îndrăgitul prezentator de la Insula iubirii 2022 a fost nevoit să se adapteze la tot felul de situații și chiar să facă și sacrificii, pentru ca totul să meargă ca al carte.

Ce a dezvăluit Radu Vâlcan despre prima ceremonie a focului (bonfire) și ce sacrificii a făcut la Insula iubirii 2022

Sezonul 6 al emisiunii Insula iubirii are premiera pe 2 și 3 mai, de la ora 20:30, la Antena 1. Radu Vâlcan i-a bucurat pe fanii show-ului cu dezvăluiri inedite despre prima ceremonie a focului (bonfire), ce se anunță a fi extrem de interesantă.

Citește și: Insula iubirii 2022. Radu Vâlcan, în cel mai sincer interviu. Ce a dezvăluit și ce surprize aduce sezonul 6

„Mi-a plăcut Thailanda, da. Am ajuns de câteva zile, ne-am adaptat condițiilor de aici, fusului orar, suntem în forță și aici va avea loc în curând primul bonfire al sezonului 6 Insula iubirii. Practic, ce înseamnă ceremonia focului? Este, după părerea mea, un rezumat a ceea ce s-a întâmplat pe parcursul zilei sau pe parcursul ultimelor ore. Eu le aduc vești concurenților, le spun despre partenerii lor. Acest loc, acest cadru se află cumva la jumătatea distanței dintre dintre cele două locații, dintre concurenții băieți și concurente. Pregătirile pentru acest moment au loc din timpul zilei, adică este o echipă special pregătită pentru așa ceva și durează foarte mult. Asta înseamnă că se acordă foarte mare importanță acestui moment. Este vorba despre anduranță, de răbdare, este un moment foarte intens, extrem de intens, și pentru concurenți, dar și pentru mine”, a dezvăluit Radu Vâlcan în interviu.

Totuși, toată această superbă aventură din Thailanda a venit la pachet nu doar cu eforturi fizice uriașe, ci și cu sacrificii în plan personal pentru Radu Vâlcan. Aflat departe în Thailanda, acesta nu a putut fi prezent la aniversarea unuia dintre copiii săi.

Citește și: Insula Iubirii 2022. Ispita Bogdan Ionescu, interviu exclusiv despre noul sezon: „Pentru unii voi fi personaj negativ, un arogant”

„Este ziua băiețelului meu mijlociu, Andrei. Îmi pare rău că nu sunt acolo, dar este o chestier asumată. Este ceva asumat, este serviciul meu, este jobul meu și atunci știam unde vin. Asta e, tati trebuie să muncească”, a mărturisit el, ca un adevărat profesionist.

Insula iubirii 2022 promite să aducă publicului momente de maxim suspans, răsturnări de situație, dezvăluiri, confesiuni și iubirea în toate formele sale, de la simplă atracție la pasiune. Totul se va întâmpla într-un cadru de poveste, unde camerele vor încerca să surprindă totul. Nu vor lipsi nici momentele neprevăzute în sezonul 6!

„Eram în toiul discuției, atmosfera era destul de încordată în rândul concurenților, pentru că veștile pentru ei nu erau printre cele mai grozave, având în vedere că este vorba despre prima ceremonie a focului. Acum așteptăm să se oprească ploaia, pentru că ne așteaptă o seară lungă. Abia am început și ne așteaptă multe nopți de genul acesta. Sper să nu fie și nopți și zile de genul acesta, una după alta”, a povestit Radu Vâlcan despre Insula iubirii 2022.

Așadar, filmările au fost intense, dificile și pline de tot felul de sacrificii și eforturi. Totuși, prezentatorul show-ului se declară mulțumit și spune că este extrem de mândru de colegii săi pentru tot ceea ce au făcut.

„Am dormit foarte puțin, ceremonia focului de aseară s-a terminat la cinci dimineața, m-am trezit destul de devreme, cred că am dormit în jur de trei ore și jumătate. Dar este un lucru firesc, așa se întâmplă de fiecare dată când au loc astfel de filmări în cadrul unor proiecte de o asemenea anvergură. Este foarte multă adrenalină la mijloc, este un consum foarte mare și eu personal nu mă pot odihni dacă depun un efort la cote foarte mari. O zi la filmări este o provocare pentru că filmezi cu foarte mulți oameni. Nu este ușor, pentru cine crede că aici este o distracție continuă, nu, nu este deloc așa. Îi admir foarte mult pe acești oameni, pe toți colegii mei, care muncesc foarte mult. De fapt, fiecare pe bucata lui, este foarte bun, este profesionist. Unul fără celălalt nu poate complete acest tot, acest proiect”, a completat Radu Vâlcan despre Insula iubirii 2022, sezonul 6.

Despre Insula Iubirii sezonul 6, show disponibil pe Antena 1 și AntenaPLAY

Cinci cupluri curajoase pornesc în aventura vieţii lor, în vreme ce 10 dintre cele mai puternice ispite masculine şi 10 dintre cele mai seducătoare ispite feminine sunt pregătite să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor noului sezon.

Aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au vrut să se supună celui mai dur test al relaţiei, în cel de-al şaselea sezon Insula Iubirii, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

Încă din primele minute pe insulă, Radu Vâlcan, prezentatorul emisiunii Insula Iubirii sezonul 6, i-a avertizat pe concurenţi: „Nimeni nu poate şti cum se va termina această experienţă! Începând de astăzi, 21 de zile nu veţi mai fi împreună şi nu veţi mai putea comunica! Se vor întâmpla lucruri neaşteptate!”.

Citește și: Ce cupluri participă în cel de-al şaselea sezon ”Temptation Island – Insula iubirii”

În sezonul 6 Insula Iubirii, cuplurile vor trebui să reziste tentațiilor celor 10 ispite feminine și 10 ispite masculine care vor încerca să le fure inimile. Cele 20 de ispite sunt pregătite să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor noului sezon.

Ispitele feminine de la Insula Iubirii sezonul 6 sunt Maria Vornicu, Bianca Patrichi, Oana Monea, Anamaria Vaida, Eda Csoregi, Karina Fetica, Larisa Iosif, Antonela Pătruţ, Roxana Lite și Lavinia Dumitrescu.

Ispitele masculine de la Insula Iubirii sezonul 6 sunt Bogdan Ionescu, Cătălin Dumitrescu, Ali Habron, Marius Hărdoiu, Daniel Mihai, Marco Cigognini, Denis Slav, Florin Cerghit, Dinu Popescu și Cristian Grigorescu.

Show-ul integral, dar și episoade exclusive de la bonfire și din casele concurenților sunt disponibile pe AntenaPLAY, așa că experiența completa Insula Iubirii, sezonul 6 așteaptă să fie descoperită de cei mai fideli fani.

Insula Iubirii 2022. Ispita Bogdan Ionescu, interviu exclusiv despre noul sezon: „Pentru unii voi fi personaj negativ, u... Insula iubirii 2022. Imagini exclusive de la castingul pentru cupluri și ispite! Cum au fost selectați concurenții sezon...
Ultimele știri
x