Insula Iubirii

LUNI | ora 20.00

Fanii emisiunii „Insula iubirii” au inițiat o PETIȚIE online! Ce au cerut

 
+2 click pentru
galerie

Sezonul patru al emisiunii „Insula iubirii” aduce numeroase surprize! După ce a văzut că are un iubit dornic să devină celebru peste noapte, Mirela a decis să își petreacă tot mai mult timpul în compania ispitei Mircea. 

În ediția 12 a emisiunii „Insula iubirii”, cei doi au avut parte de o întâlnire specială, în cadrul căreia au încercat lucruri noi.

Mirela, iubita lui Ionuț Gojman, s-a bucurat de o zi întreagă în compania lui Mircea și cei doi au decis să încerce niște senzații tari. S-au dat cu o praștie înaltă, apoi au făcut bungee jumping.

„A fost ca un pansament pentru mine”, a mărturisit concurenta fericită de momentele de adrenalină. Mai mult decât atât, se pare că aceasta a primit vești noi despre iubitul său și astfel a decis să anunțe în mod oficial că se consideră o femeie singură!

La scurt timp, fanii Mirelei și ai ispitei Mircea au decis să ia atitudine în acest sens și au inițiat o petiție online, prin care care urmtăoarele:

În ce măsură cei doi vor alege să formeze un cuplu? Rămâne de văzut în ediția următoare a emisiunii „Insula iubirii”, ce va fi difuzată duminică, de la ora 20:00, la Antena 1!

CONECTEAZA-TE CU INSULA IUBIRII
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Insula iubirii

🌴 💖 Vezi Insula Iubirii Sezonul 5 NECENZURAT pe AntenaPlay, aici ⏩  https://s.a1.ro/AOZq6st. Poţi urmări emisiunea LIVE sau episoade integrale, după difuzarea la TV. Intră acum!  

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI