Insula Iubirii

Fanii emisiunii „Insula iubirii” au inițiat o PETIȚIE online! Ce au cerut

 
+2 click pentru
galerie

Sezonul patru al emisiunii „Insula iubirii” aduce numeroase surprize! După ce a văzut că are un iubit dornic să devină celebru peste noapte, Mirela a decis să își petreacă tot mai mult timpul în compania ispitei Mircea. 

În ediția 12 a emisiunii „Insula iubirii”, cei doi au avut parte de o întâlnire specială, în cadrul căreia au încercat lucruri noi.

Mirela, iubita lui Ionuț Gojman, s-a bucurat de o zi întreagă în compania lui Mircea și cei doi au decis să încerce niște senzații tari. S-au dat cu o praștie înaltă, apoi au făcut bungee jumping.

„A fost ca un pansament pentru mine”, a mărturisit concurenta fericită de momentele de adrenalină. Mai mult decât atât, se pare că aceasta a primit vești noi despre iubitul său și astfel a decis să anunțe în mod oficial că se consideră o femeie singură!

La scurt timp, fanii Mirelei și ai ispitei Mircea au decis să ia atitudine în acest sens și au inițiat o petiție online, prin care care urmtăoarele:

În ce măsură cei doi vor alege să formeze un cuplu? Rămâne de văzut în ediția următoare a emisiunii „Insula iubirii”, ce va fi difuzată duminică, de la ora 20:00, la Antena 1!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Insula Iubirii, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/insula-iubirii/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/groups/Insula.Iubirii/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/insulaiubirii_oficial/

🌴💔 Urmăreşte Insula Iubirii pe Antena Play: https://s.a1.ro/ZMuaphZ. Dacă nu eşti in faţa televizorului, poţi vedea emisiunea LIVE pe smartphone, tabletă sau computer. Experimentează şi tu! 



facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

România la CENTENAR. 100 DE ANI de la MAREA UNIRE