Insula Iubirii

DUMINICĂ | ora 20.00

Fanii emisiunii „Insula iubirii” au inițiat o PETIȚIE online! Ce au cerut

 
+2 click pentru
galerie

Sezonul patru al emisiunii „Insula iubirii” aduce numeroase surprize! După ce a văzut că are un iubit dornic să devină celebru peste noapte, Mirela a decis să își petreacă tot mai mult timpul în compania ispitei Mircea. 

În ediția 12 a emisiunii „Insula iubirii”, cei doi au avut parte de o întâlnire specială, în cadrul căreia au încercat lucruri noi.

Mirela, iubita lui Ionuț Gojman, s-a bucurat de o zi întreagă în compania lui Mircea și cei doi au decis să încerce niște senzații tari. S-au dat cu o praștie înaltă, apoi au făcut bungee jumping.

„A fost ca un pansament pentru mine”, a mărturisit concurenta fericită de momentele de adrenalină. Mai mult decât atât, se pare că aceasta a primit vești noi despre iubitul său și astfel a decis să anunțe în mod oficial că se consideră o femeie singură!

La scurt timp, fanii Mirelei și ai ispitei Mircea au decis să ia atitudine în acest sens și au inițiat o petiție online, prin care care urmtăoarele:

În ce măsură cei doi vor alege să formeze un cuplu? Rămâne de văzut în ediția următoare a emisiunii „Insula iubirii”, ce va fi difuzată duminică, de la ora 20:00, la Antena 1!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Insula Iubirii, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/insula-iubirii/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/groups/Insula.Iubirii/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/insulaiubirii_oficial/

⏩ Urmăreşte Insula Iubirii pe Antena Play: https://s.a1.ro/ZMuaphZ. Dacă nu eşti in faţa televizorului, poţi vedea emisiunea LIVE pe smartphone, tabletă sau computer. Experimentează şi tu! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe