Antena Căutare

Denisa a vărsat lacrimi de crocodil când i-a văzut pe Geanina și Andi îmbrățișați: „Vreau să merg acasă”

Insula Iubirii. Sezon 5. Episod 13. Disperarea în fața ideii că l-a pierdut pe Andi a făcut-o pe Denisa să cedeze. Concurenta a scos la bătaie cea mai cunoscută armă a unui manipulator: plânsul.

Insula Iubirii. Sezon 5. Episod 13. Disperarea în fața ideii că l-a pierdut pe Andi a făcut-o pe Denisa să cedeze. Concurenta a scos la bătaie cea mai cunoscută armă a unui manipulator: plânsul.

Geanina și ispita Andi și-au petrecut orele dinaintea plecării în Red District îmbrățișați, făcând evident, pentru toți cei din jur, faptul că nu mai există dubii în ceea ce privește relația lor. Această situație a generat în femeia care se agăța de speranța că Andi va renunța la Geanina pe motiv de incompatibilitate intelectuală, o reacție puternică.

Pentru prima dată de când este la Insula Iubirii, Denisa are reacția pe care o aveau, în trecut, femeile trădate, cu diferența că, de obicei, femeile care își cereau plecarea, își plângeau partenerii cu care au venit în Thailanda.

„Am făcut tot posibilul să nu ne mai intersectăm cu Denisa, pentru că am văzut că nu aduce nimic bun lucrul acesta, dimpotrivă”, a exlicat ispita Andi.

Ionuț, sacul de box al Denisei! Concurenta a declanșat un val de reproșuri și umilințe: „Auzi? Chestiile astea le-am mai... Lumânări și petale de trandafiri pe pat. Andi a invitat-o pe Geanina să petreacă noaptea împreună: „Puteți să plecați!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x