Antena Căutare

Insula Iubirii sezonul 6. Cine sunt Ionuț Bârlădeanu și Catrinela (Katy) Cursaru, noul cuplu intrat în emisiune. Cu ce se ocupă

Iată că un nou cuplu a venit pe Insula Iubirii în sezonul 6 pentru a-și testa relația. Cine sunt și cu ce se ocupă Katy și Ionuț.

colaj foto cu katy și ionut la insula iubirii sezonul 6 Galerie
Insula Iubirii sezonul 6. Cine sunt Ionuț Bârlădeanu și Catrinela (Katy) Cursaru, noul cuplu intrat în emisiune. Cu ce se ocupă | Antena 1

Catrinela Cursaru (32 de ani) și Ionuț Bârlădeanu (45 de ani) au venit pe Insula Iubirii cu un singur scop: acela de a-și testa relația, despre care ei spun că este una destul de deschisă. Află din materialul acesta cine sunt Katy și Ionuț de la Insula Iubirii sezonul 6 și cu ce se ocupă în viața de zi cu zi.

Cine sunt Katy și Ionuț de la Insula Iubirii sezonul 6 și cu ce se ocupă cei doi. Ce diferență de vârstă este între ei

Katy (Catrinela Cursaru) și Ionuț Bâlădeau s-au înscris la castingul pentru sezonul 6 din Insula Iubirii cu scopul de a-și testa iubirea și relația. Cei doi, de profesie barmani, au foarte multe în comun, iar povestea lor de dragoste este una unică.

Ea s-a întrebat dacă bărbatul pe care ea l-a ales să-i fie alături este cel potrivit pentru ea, în testimonialele de la casting.

„Mă numesc Kay, am 32 de ani, am o relație de 6 ani cu domnul de aici”, se prezintă Katry la casting.

„Eu sunt Bârlădeanu Ionuț și sunt din Brașov. Am 45 de ani și sunt barman. Eu am fost însurat și a fost cea mai lungă relație. Suntem ok, pe aceeași lungime de undă, sunt statornic”, se prezintă Ionuț Bârlădeanu.

Citește și: Insula Iubirii sezonul 6. Rey a luat decizia de-a pune punct relației! Ce a dezvăluit concurentul despre trecutul său

Cei doi lucrează la același bar, unde petrec foarte mult timp împreună. Locuiesc împreună și împărtășesc toate activitățile împreună. Aceștia s-au cunoscut tot într-un bar, când ea se afla acolo alături de prietenele ei, la o seară de petrecere. Între ei există o diferență de vârstă, de 13 ani.

Însă Katy are o întrebare cu privire la relația lor:

„Eu m-am întrebat mereu de ce m-am îndrăgostit de el, a fost însurat, e bătrân. Ce ai văzut la el?”, se întreabă Katy.

Iată ce spun Katy și Ionuț Bârlădeanu de la Insula Iubirii sezonul 6 despre tipologia relației lor: „Suntem într-o relație foarte deschisă”, declară amândoi.

Citește și: Insula Iubirii sezonul 6. Ispita Lavinia s-a dus după Alex în dormitor, iar ce a urmat e neașteptat. Ce au surprins camerele

Despre Insula Iubirii sezonul 6, show disponibil pe Antena 1 și AntenaPLAY

Cinci cupluri curajoase pornesc în aventura vieţii lor, în vreme ce 10 dintre cele mai puternice ispite masculine şi 10 dintre cele mai seducătoare ispite feminine sunt pregătite să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor noului sezon.

Aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au vrut să se supună celui mai dur test al relaţiei, în cel de-al şaselea sezon Insula Iubirii, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

Încă din primele minute pe insulă, Radu Vâlcan, prezentatorul emisiunii Insula Iubirii sezonul 6, i-a avertizat pe concurenţi: „Nimeni nu poate şti cum se va termina această experienţă! Începând de astăzi, 21 de zile nu veţi mai fi împreună şi nu veţi mai putea comunica! Se vor întâmpla lucruri neaşteptate!”.

În sezonul 6 Insula Iubirii, cuplurile vor trebui să reziste tentațiilor celor 10 ispite feminine și 10 ispite masculine care vor încerca să le fure inimile. Cele 20 de ispite sunt pregătite să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor noului sezon.

Ispitele feminine de la Insula Iubirii sezonul 6 sunt Maria Vornicu, Bianca Patrichi, Oana Monea, Anamaria Vaida, Eda Csoregi, Karina Fetica, Larisa Iosif, Antonela Pătruţ, Roxana Lite și Lavinia Dumitrescu.

Ispitele masculine de la Insula Iubirii sezonul 6 sunt Bogdan Ionescu, Cătălin Dumitrescu, Ali Habron, Marius Hărdoiu, Daniel Mihai, Marco Cicognini, Denis Slav, Florin Cerghit, Dinu Popescu și Cristian Grigorescu.

Show-ul integral, dar și episoade exclusive de la bonfire și din casele concurenților sunt disponibile pe AntenaPLAY, așa că experiența completa Insula Iubirii, sezonul 6 așteaptă să fie descoperită de cei mai fideli fani.

Insula Iubirii sezonul 6. Un nou cuplu a venit la Insula Iubirii. Cine sunt cei doi care au decis să își testeze relația... Aseară,la Antena 1,primele gesturi demască un nou cuplu format în vila fetelor, la Insula Iubirii. Emisiunea, lider de a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x