Antena Căutare

Insula Iubirii sezonul 6. Cu ce gânduri au venit la emisiune Rey și Lavinia, de fapt. Ce a ieșit la iveală

În episodul 6 din bonfire integral Insula Iubirii sezonul 6, difuzat pe AntenaPlay, Lavinia a dezvăluit cu ce gânduri a plecat ea și Rey de acasă și de ce au venit la emisiune, de fapt.

colaj foto cu rey si lavinia la insula iubirii sezonul 6 Galerie
Lavinia a făcut dezvăluiri neașteptate despre Rey în episodul 6 de bonfire integral, la Insula Iubirii sezonul 6 | Antena 1

Rey și Lavinia sunt unul dintre cele cinci cupluri care au decis să participe în sezonul 6 al emisiunii Insula Iubirii. Nu a durat mult și concurentul s-a sărutat cu ispita Eda, punând astfel punct relației cu Lavinia. Ulterior, în episodul 6 de bonfire integral, difuzat exlusiv pe AntenaPlay, Lavinia a dezvăluit cu ce planuri a plecat ea și Rey de acasă, de fapt.

De ce au venit Rey și Lavinia la Insula Iubirii sezonul 6, de fapt

Stând de vorbă cu Radu Vâlcan, Lavinia a explicat ce a discutat cu Rey acasă, cu ce gânduri au plecat ei de acasă și de ce au venit la emisiune, de fapt.

Citește și: Insula Iubirii sezonul 6. Lavinia a dezvăluit ce planuri are cu copilul său, după emisiune. Băiatul are 10 ani

A fost momentul în care au ieșit la iveală detalii surprinzătoare, ce poate pot clarifica multe dintre întrebările pe care le au fanii.

„M-a dezamăgit Rey, pentru că s-a sărutat cu o ispită. A întrecut o limită despre care noi doi am vorbit foarte clar. Sărutul și tot ce a venit după, până la urmă au fost atâtea priviri și tot ce s-a înâmplat. Eu am luat o decizie în ceea ce ne privește: că nu mai suntem împreună. Am mai luat de câteva ori această decizie, mă refer în trecut. De data asta n-o să mai existe împăcare. Oricum noi cumva ne-am spus reciproc că e utlima oară când încercăm să facem ceva în privința relației, cumva am venit aici ca să ne dovedim ceva unul celuilalt. Probabil am și eu greșelile mele, probabil are și el greșelile lui, probabil nu ne mai intersectăm, probabil ne-am schimbat, probabil nu ne mai dorim altceva.

Citește și: Insula Iubirii sezonul 6. Lavinia, primul sărut cu o ispită! Cum s-au distrat la ziua de naștere a lui Rey și Sebastian

Rey s-a schimbat, m-am schimbat și euîn niște privințe, încercăm să ne concentrăm pe ce avem noi, de fapt, de făcut, pe ce vrem noi să construim mai mult, pe copil, pe lucrurile care sunt importante pentru mine și pentru el și cumva se vedea o evoluție în sensul acesta. Tocmai de asta am venit aici cu atât de mare încredere, că n-o să se mai întâmple lucruri care o să mă supere sau care o să-l supere și pe el. Putem spune că sunt o femeie liberă acum, chiar dacă nu e ușor să spun asta. Trebuie să accept realitatea care este. Vreau să cred că mi-am învățat lecțiile”, a dezvăluit Lavinia, în cadrul episodului 6 din bonfire integral Insula Iubirii sezonul 6.

Ce alte detalii au mai ieșit la iveală despre Lavinia și Rey de la Insula Iubirii sezonul 6? Află totul urmărind episodul 6 de Bonfire integral din Insula Iubirii sezonul 6, difuzat pe AntenaPlay.

Despre Insula Iubirii sezonul 6, show disponibil pe Antena 1 și AntenaPLAY

Cinci cupluri curajoase pornesc în aventura vieţii lor, în vreme ce 10 dintre cele mai puternice ispite masculine şi 10 dintre cele mai seducătoare ispite feminine sunt pregătite să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor noului sezon.

Aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au vrut să se supună celui mai dur test al relaţiei, în cel de-al şaselea sezon Insula Iubirii, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

Încă din primele minute pe insulă, Radu Vâlcan, prezentatorul emisiunii Insula Iubirii sezonul 6, i-a avertizat pe concurenţi: „Nimeni nu poate şti cum se va termina această experienţă! Începând de astăzi, 21 de zile nu veţi mai fi împreună şi nu veţi mai putea comunica! Se vor întâmpla lucruri neaşteptate!”.

Citește și: Ce cupluri participă în cel de-al şaselea sezon ”Temptation Island – Insula iubirii”

În sezonul 6 Insula Iubirii, cuplurile vor trebui să reziste tentațiilor celor 10 ispite feminine și 10 ispite masculine care vor încerca să le fure inimile. Cele 20 de ispite sunt pregătite să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor noului sezon.

Ispitele feminine de la Insula Iubirii sezonul 6 sunt Maria Vornicu, Bianca Patrichi, Oana Monea, Anamaria Vaida, Eda Csoregi, Karina Fetica, Larisa Iosif, Antonela Pătruţ, Roxana Lite și Lavinia Dumitrescu.

Ispitele masculine de la Insula Iubirii sezonul 6 sunt Bogdan Ionescu, Cătălin Dumitrescu, Ali Habron, Marius Hărdoiu, Daniel Mihai, Marco Cigognini, Denis Slav, Florin Cerghit, Dinu Popescu și Cristian Grigorescu.

Show-ul integral, dar și episoade exclusive de la bonfire și din casele concurenților sunt disponibile pe AntenaPLAY, așa că experiența completa Insula Iubirii, sezonul 6 așteaptă să fie descoperită de cei mai fideli fani.

Insula Iubirii sezonul 6. Cum s-a acomodat Ionuț Bârlădeanu, noul concurent și cum s-a prezentat. Are o fiică în vârstă ... Insula Iubirii sezonul 6. Ispita Larisa Iosif, acuzată de Ionuț că are iubit. Cum s-a apărat și ce i-a spus de față cu t...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x