Antena Căutare

Insula Iubirii sezonul 6. Lavinia, prinsă cu inel de logodnă pe mână! Ce întrăbări incomode i-a pus Radu Vâlcan

În episodul 7 de bonfire integral Insula Iubirii sezonul 6, Radu Vâlcan a stat de vorbă cu Lavinia și i-a pus chiar și niște întrebări incomode, ce au scos la iveală detalii neașteptate.

colaj foto cu lavinia si radu valcan la insula iubirii sezonul 6 Galerie
Lavinia de la Insula Iubirii sezonul 6 a explicat la bonfire de ce poartă un inel de logodnă | Antena 1

Lavinia și Rey au venit la Insula Iubirii ca să dea cel mai puternic și sincer test al fidelității, după ani și ani de relație tumultoasă.

La o ceremonie a focului, Lavinia a stat de vorbă cu Radu Vâlcan și acesta a fost momentul în caare au ieșit la iveală detalii neașteptate și adevăruri incomode. Concurenta a dezvăluit inclusiv de ce mai poartă inelul de logodnă! Întreaga confesiune poate fi descoperită în episodul 7 de bonfire integral, difuzat pe AntenaPlay.

Lavinia a dezvăluit de ce mai poartă inelul de logodnă de la Rey, în episodul 7 de bonfire integral Insula Iubirii, sezonul 6, de la Antena 1

În episodul 7 de bonfire integral de la Insula Iubirii sezonul 6, Radu Vâlcan a stat de vorbă cu Lavinia și chiar i-a pus niște întrebări destul de îndrăznețe și incomode, atunci când a observat că aceasta încă poartă la mână inelul de logodnă primit de la Rey.

Citește și: Insula Iubirii sezonul 6. Ce a dezvăluit Teodora despre Alex la bonfire. Radu Vâlcan a pus întrebări importante

„Lavinia, cam tăcută. Poți să-mi arăți puțin mâna stângă. Deci porți un inel. Încă! Dar de ce îl mai porți, încă?”, a fost prima întrebare incomodă a lui Radu Vâlcan.

„Nu știu, nu m-am gândit acum la situația de a-l da jos sau ceva. O să-l dau jos probabil la un moment dat. Cu celălalt inel am făcut chestia asta”, a zis Lavinia.

„Deci vorbim despre inelul de logodnă oferit de Rey. Este al doilea inel”, a încercat prezentatorul să înțeleagă.

Citește și: Insula Iubirii sezonul 6. Ce decizie a luat Teo în privința lui Alex. Eda a dezvăluit ce i-a făcut Rey: „El deja a picat un test”

„Acesta este primul, al doilea nu mai există. Al doilea a fost din cererea de logodnă oficială. Acesta este inelul pe care voia să mi-l dea prima dată”, a fost explicația primită de la concurenta de la Insula Iubirii sezonul 6.

„M-am încurcat în inele și în povești, scuză-mă. Deci este inelul de logodnă primit de la Rey, pe care tu l-ai acceptat și pe care încă ăl porți în condițiile în care, din câte am înțeles, relația voastră este încheiată. Și totuși tu porți acel inel!”, a fost constatarea lui Radu Vâlcan.

„E dreptul meu!”, s-a apărat Lavinia.

Acesta a fost momentul în care Radu Vâlcan a devenit și mai curios și a dorit să afle care este adevăratul motiv pentru care fosta iubită a lui Rey încă mai poartă inelul de logodnă și ce semnificație are bijuteria, de fapt.

„Pur și simplu îl port ca pe o bijuterie frumoasă. Îmi place inelul mie mult. Nu știu ce o să simt mai încolo, dar deocamdată nu am simțit să îl dau jos și nici nu m-am gândit neapărat la chestia asta”, a mai zis Lavinia de la Insula Iubirii sezonul 6.

Ce alte detalii au mai ieșit la iveală despre Rey și Lavinia de la Insula Iubirii sezonul 6? Află totul urmărind episodul 7 de Bonfire integral din Insula Iubirii sezonul 6, difuzat pe AntenaPlay.

Despre Insula Iubirii sezonul 6, show disponibil pe Antena 1 și AntenaPLAY

Cinci cupluri curajoase pornesc în aventura vieţii lor, în vreme ce 10 dintre cele mai puternice ispite masculine şi 10 dintre cele mai seducătoare ispite feminine sunt pregătite să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor noului sezon.

Aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au vrut să se supună celui mai dur test al relaţiei, în cel de-al şaselea sezon Insula Iubirii, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

Încă din primele minute pe insulă, Radu Vâlcan, prezentatorul emisiunii Insula Iubirii sezonul 6, i-a avertizat pe concurenţi: „Nimeni nu poate şti cum se va termina această experienţă! Începând de astăzi, 21 de zile nu veţi mai fi împreună şi nu veţi mai putea comunica! Se vor întâmpla lucruri neaşteptate!”.

Citește și: Ce cupluri participă în cel de-al şaselea sezon ”Temptation Island – Insula iubirii”

În sezonul 6 Insula Iubirii, cuplurile vor trebui să reziste tentațiilor celor 10 ispite feminine și 10 ispite masculine care vor încerca să le fure inimile. Cele 20 de ispite sunt pregătite să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor noului sezon.

Ispitele feminine de la Insula Iubirii sezonul 6 sunt Maria Vornicu, Bianca Patrichi, Oana Monea, Anamaria Vaida, Eda Csoregi, Karina Fetica, Larisa Iosif, Antonela Pătruţ, Roxana Lite și Lavinia Dumitrescu.

Ispitele masculine de la Insula Iubirii sezonul 6 sunt Bogdan Ionescu, Cătălin Dumitrescu, Ali Habron, Marius Hărdoiu, Daniel Mihai, Marco Cigognini, Denis Slav, Florin Cerghit, Dinu Popescu și Cristian Grigorescu.

Show-ul integral, dar și episoade exclusive de la bonfire și din casele concurenților sunt disponibile pe AntenaPLAY, așa că experiența completa Insula Iubirii, sezonul 6 așteaptă să fie descoperită de cei mai fideli fani.

Insula Iubirii sezonul 6. Ce a dezvăluit Teodora despre Alex la bonfire. Radu Vâlcan a pus întrebări importante... Insula Iubirii sezonul 6. Ispita Daniel și Cerasela, cele mai intime conversații purtate. Au vorbit despre ceea ce îi le...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x