Căutare Live

Insula Iubirii sezonul 6. Oana și Cristina și-au spus ceva complet neașteptat. Imagini nedifuzate de la bonfire

În episodul 11 de bonfire integral, Cristina a stat de vorbă cu ispita Oana și astfel au ieșit la ivealăd etalii neașteptate despre Sebastian.

Ispita Oana și Cristina au stat de vorbă în cadrul unuii bonfire, la Insula Iubirii sezonul 6

Antena 1

Cristina a avut ocazia să stea față în față cu ispita Oana la o ceremonie a focului cu totul și cu totul specială. Cele două și-au pus întrebări, și-au făcut confesiuni și astfel au ieșit la iveală detalii surprinzătoare despre Sebastian.

Ce și-au pus Cirstina și ispita Oana în episodul 11 de bonfire integral Insula Iubirii sezonul 6

În episodul 11 de bonfire integral Insula Iubirii sezonul 6, Cristina și Oana au stat față în față, într-o confruntare de zile mari. Așa cum era de așteptat, Sebastian a fost tema „preferată” de discuție.

Citește și: Insula Iubirii sezonul 6. Dezvăluirile făcute de Sebastain despre Cristina. Ce i-a spus ispitei Oana: „Sunt și eu om”

„Eu sunt bine acum. Înainte păream că sunt bine, acum sunt foarte bine. M-am lăsat ajutată de băieții de la vilă, mi-am permis să simt, nu doar să gândesc și atunci, doar atunci, poți să fii fericit. A fost o experiență mai mult decât benefică, sunt foarte recunoscătoare pentru tot și mă bucur că am luat deciziile pe care le-am luat. Decizia pe care am luat-o de-a mă despărți de Sebastian am luat-o înainte să văd filmulețele. Îi doresc tot binele din lume”, a zis Cristina.

De asemenea, cele două au continuat să vorbească și așa au ieșit la iveală detalii importante despre Sebastian.

„Când suntem bine, atunci suntem extraordinar de bine, râdem, glumim. Suntem ca într-un film, avem momente frumoase, ne distrăm, este totul perfect. Când nu suntem bine suntem în extreme, ne respingem…Indiferent de relația pe care o aveți voi, eu îmi doresc ca Sebastian să fie bine, ca Sebastian să ajungă la un echilibru pe care l-a căutat și încă îl caută. L-am ajutat, prin simpla prezență, prin faptul că a zis că lângă mine se poate simți liniștit. Oferi liniștea unui om, dart e dezechilibrezi pe tine. Dar nu conștientizezi că ești dezechilibrat. Eu sunt o femeie foarte puternică și asta datorită tuturor expriențelor din trecut, pentru că nu am avut o viață ușoară. Din moment ce am luat o decizie, nu stau să mă blochez acolo. Nu am nevoie să sufăr. Am și suferit alături de Sebastian”, a dezvăluit Cristina, într-un moment de sinceritate.

Citește și: Insula Iubirii sezonul 6. Cristina i-a cerut lui Denis s-o urmeze în dormitor! Ce au surprins camerele de filmat, în timpul nopții

Mai mult decât atât, tot în cadrul aceluiași bonfire, Cristina a zis despre Sebastian că poate nu a fost sincer în totalitate cu Oana și nu i-a zis cât a suferit după ea, după despărțire.

„Important este să faceți ceea ce simțiți, dar totodată să și gândiți tot ceea ce faceți. Și să te pui pe tine pe primul loc, pentru că eu nu m-am pus pe primul loc. Să nu uiți niciodată asta. Ești femeie, ești frumoasă, ai foarte mult de oferit, unui bărbat”, a fost sfatul dat de fosta iubită a lui Sebastian.

În plus, Oana a mărturisit lui Radu Vâlcan faptul că a avut încă de la început o părere bună despre Cristina, fiindcă Sebastian mereu a vorbit-o numai de bine.

Ce alte detalii au mai ieșit la iveală? Află totul urmărind episodul 11 din bonfire integral, difuzat pe AntenaPlay.

Despre Insula Iubirii sezonul 6, show disponibil pe Antena 1 și AntenaPLAY

Cinci cupluri curajoase pornesc în aventura vieţii lor, în vreme ce 10 dintre cele mai puternice ispite masculine şi 10 dintre cele mai seducătoare ispite feminine sunt pregătite să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor noului sezon.

Aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au vrut să se supună celui mai dur test al relaţiei, în cel de-al şaselea sezon Insula Iubirii, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

Încă din primele minute pe insulă, Radu Vâlcan, prezentatorul emisiunii Insula Iubirii sezonul 6, i-a avertizat pe concurenţi: „Nimeni nu poate şti cum se va termina această experienţă! Începând de astăzi, 21 de zile nu veţi mai fi împreună şi nu veţi mai putea comunica! Se vor întâmpla lucruri neaşteptate!”.

Citește și: Ce cupluri participă în cel de-al şaselea sezon ”Temptation Island – Insula iubirii”

În sezonul 6 Insula Iubirii, cuplurile vor trebui să reziste tentațiilor celor 10 ispite feminine și 10 ispite masculine care vor încerca să le fure inimile. Cele 20 de ispite sunt pregătite să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor noului sezon.

Ispitele feminine de la Insula Iubirii sezonul 6 sunt Maria Vornicu, Bianca Patrichi, Oana Monea, Anamaria Vaida, Eda Csoregi, Karina Fetica, Larisa Iosif, Antonela Pătruţ, Roxana Lite și Lavinia Dumitrescu.

Ispitele masculine de la Insula Iubirii sezonul 6 sunt Bogdan Ionescu, Cătălin Dumitrescu, Ali Habron, Marius Hărdoiu, Daniel Mihai, Marco Cigognini, Denis Slav, Florin Cerghit, Dinu Popescu și Cristian Grigorescu.

Show-ul integral, dar și episoade exclusive de la bonfire și din casele concurenților sunt disponibile pe AntenaPLAY, așa că experiența completa Insula Iubirii, sezonul 6 așteaptă să fie descoperită de cei mai fideli fani.

Aseară, la Antena 1, Katy şi Ionuţ au părăsit Insula Iubirii. Ultima ceremonie a focului continuă luni, la Antena 1... Insula Iubirii sezonul 6. Cum a fost „atacat” Alex de Rey și Lavinia. Ce vorbe dure și-au mai aruncat. Ce nu s-a văzut l...
Ultimele știri
x