Antena Căutare

Insula Iubirii sezonul 7. Cine sunt Emanuela Oprișan și Răzvan Kovacs. De ce vor să-și testeze relația și ce planuri de viitor au

Emanuela Oprișan și Răzvan Kovacs formează unul dintre cele cinci cupluri de la Insula Iubirii sezonul 7. S-au cunoscut în mediul online, iar acum au venit în Thailanda pentru a-și testa limitele în relație.

colaj foto Emanuela Oprișan și Răzvan Kovacs Galerie
Emanuela Oprișan și Răzvan Kovacs formează unul dintre cele cinci cupluri de la Insula Iubirii sezonul 7. S-au cunoscut în mediul online, iar acum au venit în Thailanda pentru a-și testa limitele în relați | Antena 1

Emanuela Oprișan și Răzvan Kovacs se numără printre cele cinci cupluri care au acceptat provocarea de a participa la Insula Iubirii, sezonul 7. Cei doi sunt împreună de nouă luni și au venit în Thailanda pentru a-și testa fidelitatea.

Cine sunt Emanuela Oprișan și Răzvan Kovacs de la Insula Iubirii sezonul 7

Emanuela Oprișan și Răzvan Kovacs au ambii 31 de ani și sunt într-o relație de nouă luni. El este DKJ, iar ea este creatoare de conținut. Emanuela are un copil de doi ani dintr-o altă relație.

Cine sunt noii concurenți de la Insula Iubirii sezonul 7. Cinci cupluri curajoase au spus „Da” celui mai dur test de fidelitate!

Cei doi s-au cunoscut pe Tik Tok, în timp ce făceau un live. A fost dragoste la prima vedere pentru și nu a fost nevoie să stea prea mult pe gânduri până să facă primii pași serioși în relație. Imediat ce s-au văzut în viața reală, au decis să locuiască împreună. Cu toate că s-au îndrăgostit nebunește, se pare că bărbatul a călcat strâmb o dată și a avut o relație în paralel timp de trei luni.

Cu toate acestea, Ema nu a vrut să renunțe la cel despre care spune că este primul bărbat pe care îl iubește cu adevărat și a luptat pentru el. Și-a dorit să continue relația cu el, iar el, drept răsplată a vrut să o ceară de soție, însă a primit un refuz.

De ce au participat Emanuela Oprișan și Răzvan Kovacs la Insula Iubirii sezonul 7

Ema spune că încă nu are încredere în iubitul ei și vine la Insula Iubirii pentru a-i testa fidelitatea. El, pe de altă parte, spune că are inelul pregătit și e gata să-i demonstreze iubitei sale că s-a schimbat și nu o va mai înșela.

Cât despre motivul pentru care Ema și Răzvan au venit la Insula Iubirii, cei doi spun că vor să vadă dacă pot continua relația. Având în vedere antecedentele din trecut, Ema are nevoie de o dovadă de iubire mare înainte de a accepta să meargă la altar cu Răzvan.

Interviurile Insula Iubirii. Hamude Kilani, mesaj complet neașteptat pentru Loredana la 7 ani de la trădarea dureroasă | EXCLUSIV

Despre Insula Iubirii sezonul 7, show disponibil pe Antena 1 și AntenaPLAY

Cel mai dur test de fidelitate provoacă noi cupluri care au avut curajul să joace totul pe o singură carte şi să îşi pună la încercare puterea sentimentelor şi stabilitatea relaţiei. „Sunt meniţi să fie împreună?”, „Trăiesc o iubire adevărată, indestructibilă sau dragostea lor e doar un foc de paie ce se va stinge la prima adiere de vânt?” sunt doar câteva dintre arzătoarele întrebări la care cuplurile vor să afle răspunsuri cu ajutorul testului Insula Iubirii.

„Îmi place să cred că sezonul șapte este doar inceputul. Asemenea unei mașini care abia și-a făcut rodajul. Sezonul șapte, pe care vă invit să nu-l rataţi în nicio joi şi vineri, de la 20:30, la Antena 1, este dovada faptului că fanii emisiunii așteaptă poveștile concurenților, că aceștia din urmă, prin curajul de a participa la acest test, din dorința de a-și deschide sufletele în fața întregii țări, de a se arăta așa cum sunt, pot fi o inspirație pentru cei care îi urmăresc. Insula iubirii este despre oameni, dar să nu-i uităm nici oamenii din spatele camerelor, cărora profit de ocazie ca să le mulțumesc și aici!”, a dezvăluit Radu Vâlcan.

Ce concluzii vor trage noii concurenţi după experienţa de 21 de zile departe unul de celălalt, dar aproape de cele mai seducătoare ispite, telespectatorii vor putea afla urmărind cel mai nou sezon Insula Iubirii, din 22 iunie, în fiecare joi şi vineri, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Noul sezon le va aduce telespectatorilor o mulţime de surprize. Noi poveşti de viaţă, noi reguli, noi locaţii, noi ispite şi multe provocări sunt doar câteva dintre ingredientele celui mai nou sezon Insula Iubirii. Două resorturi exclusiviste din Phuket, cea mai mare insula din Thailanda, îi vor găzdui pe cei care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii.

Insula Iubirii sezonul 7. Cine sunt Ana-Maria Măriuță și Marius Budin. De ce vor să își testeze fidelitatea. Ce frică ar... Cine sunt Bianca Giurcă și Marius Moise de la Insula Iubirii sezonul 7. Ce diferență de vârstă există între cei doi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x