Antena Căutare

Mama lui Hamude era o adevărată frumusețe în tinerețe! Acum e clar de unde a moștenit fiul ei trăsăturile deosebite!

Daniela, mama lui Hamude, fostul concurent de la „Insula iubirii”, a postat o fotografie din tinerețe pe Facebook. Dacă acum este o doamnă superbă, atunci era o liceană de-a dreptul răvășitoare! 

Daniela, mama lui Hamude, fostul concurent de la „Insula iubirii”, a postat o fotografie din tinerețe pe Facebook. Dacă acum este o doamnă superbă, atunci era o liceană de-a dreptul răvășitoare!

Cu ochii verzi și breton, Daniela nici nu e de mirare că a cucerit inima tatălui lui Hamude! De altfel, se pare că fiul ei i-a moștenit calitățile. Evident că după „Insula iubirii”, tot ce mai vrea femeia e ca Hamude să își găsească liniștea și să uite cât mai repede tot ce l-a rănit.

În plus, e foarte mândră de Hamude și îl sprijină în cariera muzicală pe care vrea să o înceapă! De altfel, primul pas a fost făcut: direct pe scena de al X Factor!

Anunțul făcut de Hamude a surprins pe toată lumea: „Emisiunea care mi-a schimbat viața...”... Alice de la "Insula Iubirii" vine în sezonul următor ca ispită?! Declaraţia fostei concurente îi pune pe fani ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x