Antena Căutare

"Noi trei formăm un cuplu drăguț, nu-i așa?". Raul, Alexandra și un alt bărbat, într-o imagine care i-a înnebunit pe fani: "Norocoasă Alexandra... Are ce și-ar dori orice femeie"

Alexandra de la "Insula Iubirii" dovedeşte, pe zi ce trece, că devine o femeie din ce în ce mai puternică, fără să mai depindă emoţional de un bărbat care a reuşit să îi înşele aşteptările de fiecare dată. L-a dat uitării pe Aurel şi s-a concentrat pe viaţă şi sufletul ei.

Alexandra de la "Insula Iubirii" dovedeşte, pe zi ce trece, că devine o femeie din ce în ce mai puternică, fără să mai depindă emoţional de un bărbat care a reuşit să îi înşele aşteptările de fiecare dată. L-a dat uitării pe Aurel şi s-a concentrat pe viaţa şi sufletul ei.

Însă, din acestea două, se pare că face parte şi Raul, ispita care nu a reuşit-o să o cucerească pe insulă, dar cu care se pare că are o legătură destul de puternică, acum. Deşi fanii îi vor împreună, cei doi nu au făcut vreun anunţ oficial până acum.

De curând, s-au fotografiat alături împreună, alături de un alt bărbat, dorit de toate domnițoarele, care i-a dat lumea peste cap Dianei: Andi. Raul şi-a permis să facă o glumă nevinovată, spre deliciul fanilor: "Noi trei formăm un cuplu drăguţ, nu-i aşa?". Iar imaginea a primit peste 3.000 de aprecieri.

Diana de la “Insula Iubirii”, mesaj emoţionant pentru bărbatul din viaţa ei: “Trebuie să fiu sinceră…”... Detalii revoltătoare ies la iveală după „Insula iubirii”! Ispita Nicoleta spune adevărul despre Cătălin și despre planur...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x