Antena Căutare

O fostă ispită de la "Insula Iubirii" a făcut parada modei în lenjerie intimă. Fanii, în delir!

Sorin, fosta ispită de pe "Insula Iubirii" în plasa căreia a căzut Loredana, fosta iubită a lui Hamude, a participat la o paradă a modei "fierbinte", în chiloţi. Totul a avut loc la Antena Stars, după ce Mihai Trăistariu a dat startul acestui trend.

Sorin, fosta ispită de pe "Insula Iubirii" în plasa căreia a căzut Loredana, fosta iubită a lui Hamude, a participat la o paradă a modei "fierbinte", în chiloţi. Totul a avut loc la Antena Stars, după ce Mihai Trăistariu a dat startul acestui trend.

"Sorin Radu mă numesc, am 31 de ani", a spus el. Sorin Radu a defilat în faţa mai multor persoane în chiloţi, alături de alţi doi bărbaţi.

Telespectatoarele au fost mai mult decât încântate să-l revadă pe Sorin, cel care a ispitit-o atât de mult pe Loredana, iubita lui Hamude de atunci, încât fata a uitat de iubitul oficial, refugiindu-se în braţele şi în patul lui Sorin.

Emisiunea "Temptation Island – Insula iubirii", prezentată de Radu Vâlcan, a ajuns la cel de-al doilea sezon, iar de curând au început castingurile pentru cel de-al treilea sezon.

Loredana de la "Insula Iubirii", din ce în ce mai frumoasă! Hamude, ai văzut-o cum arată acum? Transformare to... Maria de la „Insula iubirii” i-a lăsat pe toți fără cuvinte cu cel mai sexy și generos decolteu pe care l-ai văzut vreod...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x