Antena Căutare

Angelika Robotzika, "flirt" cu Bendeac: "Pentru a opri robotul trebuie să bagi... să introduci parola!" "Ah, mă speriasem!"

Ea e Angelica Robotzika, are părul albastru, poartă gri metalizat și comunică în limbaj codat. A urcat pe scena iUmor luând poziția, evident, de roboțel.

Se autointitulează "iÎnger al României", e venită de pe altă planetă și a venit să vorbească la iUmor cu România, cu românii. Ar fi primit misiunea de a ne salva.

Începe cu Bendeac. "Pentru a opri robotul trebuie să bagi... să introduci parola", transmite Angelika Robotzika.

Replica vine instant de la Mihai Bendeac: "A, să bag... să introduc parola, mă speriasem!"

Unde mai pui că ne-a spus și "Tatăl Nostru", în limbaj de programare. Vedeți totul în materialul video de mai sus!

Citește și: Cristina Garcia, femeia care nu are oase! Contorsionista care l-a făcut să "saliveze" pe Bendeac: "Mi-ar plăcea să mă luaţi puţin la șmirghel"

Intră în aplicația iUmor și votează-ți favoritul

Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar cei care obţin minimum două voturi favorabile, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00.

Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni

Lorena Lupu a fost bărbat şi femeie, în acelaşi timp, la iUmor! Cheloo a "capitulat" după primele replici... Valeriu Băeşu a revenit pe scena de la iUmor şi a plecat fără să afle voturile juraţilor! Mihai Bendeac: "A fost in...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x