Antena Căutare

Cel mai tare moment de stand up comedy! Cheloo se ridică în picioare, pentru prima dată, şi aplaudă

Maria Popovici a avut un moment excepțional de stand up comedy. A fost atât de bună, încât Cheloo s-a ridicat în picioare, pentru prima dată în acest show, pentru a o aplauda .

Maria Popovici a avut un moment excepțional de stand up comedy. A fost atât de bună, încât Cheloo s-a ridicat în picioare, pentru prima dată în acest show, și a aplaudat-o.

Glume piperate, deocheate, fix pe gustul lui Cheloo. Aşa s-ar putea rezuma momentul concurentei noastre. Excelent! Bendeac a fost la un pas de a izbucni în lacrimi de fericire, când şi-a văzut colegul în picioare.

“Nişte glume îngrozitoare, pe care le cunoaştem din viaţa reală. Le apreciem, încercăm să evităm cumva tot ce ai spus”, a remarcat Cheloo.

Şi se pare că juratul nostru îi prevede un viitor strălucit: “Dacă fata asta mai scrie încă şase, şapte numere la fel de bune, pleacă în turneu şi pleacă şi cu premiul de la iUmor”.

Maria Popovici a primit trei Like-uri. Aveați vreun dubiu?

“O broască verde care se crăcănează pe muzică. Senzațional!” Cocoș Gabriel, concurentul care i-a blocat pe jurați: “Stai... “Băi, se vede.. bărbăţia”. Numărul de travesti care l-a făcut pe Bendeac să se închine...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x