Antena Căutare

Cine este Carmen, blonda de la Duo Vitalix, care l-a fascinat pe Mihai Bendeac de cum a urcat pe scena iUmor

O domnișoară sexy și un domn îmbrăcat provocator sunt Duo Vitalix și au venit la iUmor cu un moment periculos cu cuțite și cuie.

Carmen Duo Vitalix

În a opta ediție iUmor din sezonul 9, Duo Vitalix a realizat un moment special care le-a scos în evidență abilitățile fizice.

Dacă Vitalie a bătut cuie cu mâna goală, Carmen a uimit cu abilitatea ei de a arunca cuțite.

Mihai Bendeac a fost plăcut surprins încă de când Carmen a urcat pe scenă. Blonda a avut o vestimentație sexy și și-a etalat cu mândrie trupul perfect. Cheloo a observat imediat chimia: "Arată a colaborare Mihai Bendeac", însă când a apărut Vitalie pe scenă a reformulat "S-a schimbat ceva".

Citește și: Duo Vitalix, momentul de la iUmor la care cu greu te poți uita. De ce a fost surprins Mihai Bendeac la finalul numărului


"Cuplul forță a apărut în fața noastră pe scenă cu aceste momente cu accente sexy, pline de mușchi și de unsoare și de puțină murdărie pe ici, pe colo", a comentat și Delia.

Și jurații au încercat să arunce cu cuțitele

Cheloo a fost primul care a vrut să încerce să arunce cuțitele și a invitat-o pe Delia să stea la panou. Curioasă din fire, jurata a refuzat însă a aruncat și ea cuțitele cu mare succes. Mihai Bendeac a făcut și el o figură frumoasă.

Cine este Gabriela Porumbacu de la iUmor, bruneta care a ajuns direct în finală. A slăbit peste 60 de kilograme... Gluma pe care nu ai auzit-o la TV. Ce să nu spui niciodată când intri pe scenă la iUmor...
Obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. Ce să faci în cazul în care ai început să uiți lucruri
Ai mai jos o listă cu obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. În ultimii ani au...
Horoscopul zilei de 24 martie 2023. Taurii sunt sfătuiți să fie liberi. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 24 martie 2023 spune că Taurii sunt încurajați de către astre să se...
Ultimele știri
x