Căutare Live

Cine este Carmen, blonda de la Duo Vitalix, care l-a fascinat pe Mihai Bendeac de cum a urcat pe scena iUmor

O domnișoară sexy și un domn îmbrăcat provocator sunt Duo Vitalix și au venit la iUmor cu un moment periculos cu cuțite și cuie.

Carmen Duo Vitalix

În a opta ediție iUmor din sezonul 9, Duo Vitalix a realizat un moment special care le-a scos în evidență abilitățile fizice.

Dacă Vitalie a bătut cuie cu mâna goală, Carmen a uimit cu abilitatea ei de a arunca cuțite.

Mihai Bendeac a fost plăcut surprins încă de când Carmen a urcat pe scenă. Blonda a avut o vestimentație sexy și și-a etalat cu mândrie trupul perfect. Cheloo a observat imediat chimia: "Arată a colaborare Mihai Bendeac", însă când a apărut Vitalie pe scenă a reformulat "S-a schimbat ceva".

Citește și: Duo Vitalix, momentul de la iUmor la care cu greu te poți uita. De ce a fost surprins Mihai Bendeac la finalul numărului


"Cuplul forță a apărut în fața noastră pe scenă cu aceste momente cu accente sexy, pline de mușchi și de unsoare și de puțină murdărie pe ici, pe colo", a comentat și Delia.

Și jurații au încercat să arunce cu cuțitele

Cheloo a fost primul care a vrut să încerce să arunce cuțitele și a invitat-o pe Delia să stea la panou. Curioasă din fire, jurata a refuzat însă a aruncat și ea cuțitele cu mare succes. Mihai Bendeac a făcut și el o figură frumoasă.

Cine este Gabriela Porumbacu de la iUmor, bruneta care a ajuns direct în finală. A slăbit peste 60 de kilograme... iUmor, 7 aprilie 2021. Numărul Georgianei Năstase l-a provocat pe Cheloo să reacționeze: "Aici nu e închisoarea umo...
Ultimele știri