Antena Căutare

VIDEO: Cristian Denis a făcut show pe scena de la iUmor! Trucul cu pungile misterioase i-a speriat pe jurați: „Are un număr morbid și sinistru”

În aceasta seară, Cristian Denis a venit să pună juriul la încercare. Cu un moment demn de un scamator adevărat, acesta a ținut spectatorii cu sufletul la gură până la final.

Însoțit de o ambulanță, Denis le-a arătat încă de la început, atât juriului cât și publicului, că de data aceasta numărul va fi puțin cam periculos. Cu patru scaune în mijlocul scenei, scamatorul de la iUmor a avut nevoie de un asistent, astfel că a rugat-o pe Delia să-i aleagă un cobai din sală.

Delia s-a ghidat după aspectul fizic al unui spectator și l-a ales pe el. Jocul periculos lansat de Denis i-a provocat pe jurați să aleagă cine se va așeza pe o pungă care poate să conțină un țăruș. Se pare că scamatorul a reușit să anticipeze alegerile făcute de Chello, Delia și Bendeac, astfel că nimeni nu a fpst rănit în decursul numărului.

VIDEO: Cristian Denis a făcut show pe scena de la iUmor! Trucul cu pungile misterioase i-a speriat pe jurați: „Are un număr morbid și sinistru”

Cristian Denis

„Cristian Denis este unul dintre cei mai acri producători de magie. Are un număr morbid, sinistru, un rânjet total nepotrivit și neprietenos pentru un magician. De aceea cred că este foarte inteligent pentru faptul că se prezintă ca și scamator”, a spus Cheloo despre concurent.

I-a șocat, i-a lăsat cu gurile căscate și cu inima cât un purice, iar după toate aceste lucruri, Denis a reușit să meargă în finală. Cu trei like-uri, Denis poate fi votat prin SMS la 1313 și poate fi câștigătorul sezonului 7 de la iUmor.

VIDEO: „Bătrâneii" din trupa Ha-Rap au venit să cânte și au sfârșit făcând stand-up! Bendeac le-a mai dat o șansă... VIDEO: Alex Șerban a avut un număr stand up comedy de senzație pe scena de la iUmor! „Jumate de viața le-am purtat forța...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x