Antena Căutare

Cum arăta Rodica Popescu Bitănescu în tinerețe. Actrița era de o frumusețe răpitoare

Rodica Popescu Bitănescu este una dintre cele mai îndrăgite actrițe de film și teatru. De peste 47 de ani, ea își încântă publicul cu energia debordantă și zâmbetul superb. Ajunsă la onorabila vârstă de 83 ani, actrița este într-o formă fizică de invidiat, însă puțini își amintesc cum arăta aceasta la începuturile carierei sale.

rodica popescu bitanescu intr-o tinuta alba in juriul iumor Galerie
Ajunsă la onorabila vârstă de 83 ani, Rodica Popescu Bitănescu este într-o formă fizică de invidiat, însă puțini își amintesc cum arăta aceasta la începuturile carierei sale | Antena 1

Rodica Popescu Bitănescu este una dintre cele mai cunoscute actrițe din România și s-a bucurat de succes încă din tinerețe. Ea a avut scena la picioare încă de când a apărut prima dată în fața publicului.

Nu doar talentul imens și carisma ei au atras atenția, ci și trăsăturile superbe care nu s-au pierdut odată cu trecerea anilor.

Cum arăta Rodica Popescu Bitănescu în tinerețe

Pe vremea când Rodica Popescu Bitănescu realiza Ora Veselă, actrița prefera să poarte părul până la umeri, plin de volum, aranjat în onduleuri rebele și cu breton care îi acoperea sprâncenele.

Alteori, actrița aplica creion dermatograf pe pleoape și fard de obraz pentru a intra în rolurile care i-au adus notorietate. Rareori a apelat, la începuturile carierei sale, la schimbarea coafurii, care, de altfel, îi și complimenta chipul. Mai târziu, ea a îndrăznit să-și poarte părul în onduleuri bine pronunțate.

Având în vedere frumusețea răpitoare a Rodicăi Popescu Bitănescu, nu e de mirare că actrița era foarte curtată, cum și ea recunoaște într-un interviu mai vechi. Cu toate acestea, ea a avut ochi doar pentru un singur bărbat: Mircea. Rodica Popescu Bitănescu este căsătorită de 46 de ani cu iubirea vieții ei.

Citește și: iUmor, 31 martie 2021. Regina Elisabeta, roast-ul istoric de senzație care i-a fermecat pe jurații iUmor

„Eu cuceream bărbaţii, nu ei pe mine, deşi mulţi au fost cei care mi-au făcut curte. Îmi plăceau blonzii, cu ochi albaştri. Dovadă că am făcut o pasiune pentru bărbatul meu, care e blond şi are nişte ochi albaştri minunaţi.

O dragoste definitivă vine doar o dată în viaţă. La mine a venit o dată cu Mircea. El este un tip extraordinar de deştept, citit şi cu foarte multă personalitate. Dacă un bărbat ar fi prost, n-aş putea sta cu el. Cum m-am îndrăgostit de el? (n.n. - râde) Când l-am văzut cum merge am căzut pe spate.

Eu n-am crezut atunci că e român, pentru că arăta într-un fel anume. După doi ani de când ne cunoşteam m-a prezentat cuiva drept logodnica sa. În clipa aceea am ştiut că mă va cere de nevastă.

Vă spun cu toată sinceritatea, chiar dacă au încercat mulţi să mă cucerească, n-au reuşit, pentru că nimeni nu e ca bărbatul meu.”, spunea, în urmă cu câțiva ani, Rodica Popescu Bitănescu despre Mircea, bărbatul care a făcut-o să iubească cu toată inima, pentru revista Taifasuri.

Iată cum arăta Rodica Popescu Bitănescu în tinerețe:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Mihai Bendeac, în genunchi în fața Rodicăi Popescu Bitănescu la iUmor: ”A fost absolut minunată!”

Deși au trecut câteva decenii de la imaginile de mai sus, Rodica Popescu Bitănescu susține că nu a apelat la niciun ajutor pentru a-și menține frumoasele trăsături.

„Vă spun cu toată sinceritatea că eu n-am ţinut niciodată diete, pentru că m-am luptat mereu să fiu grăsuţă. Eram complexată de mică de faptul că sunt slabă. La capitolul ten, totul este de la Dumnezeu. Nu masaj, nu cosmetică, doar apidermin. Semăn cu mama, care avea un ten de porţelan.”, a mai spus ea pentru publicația citată.

Citește și: Chefi la cuțite, 15 martie 2021. Rodica Popescu Bitănescu a gătit o rețetă specială pentru chefi. Ce dezvăluiri a făcut

Florin Dumitrescu va fi cel de-al patrulea jurat al următoarei ediții iUmor, duminică, de la 20:00, la Antena 1... Actorii Adriana Trandafir și Marius Bodochi o vor lua la roast pe jurata Rodica Popescu Bitănescu, sâmbătă, la iRoast...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x