Antena Căutare

Nu vorbesc, dar au un munte de talent. Băieții de la Demented Brothers i-au dat gata pe jurați: ”E de departe cel mai spectaculos truc!”

Un nou moment exploziv pe scena de la iUmor a fost adus de Demented Brothers. Sunt frați, sunt muți, dar sunt un munte de talent, astfel că jurații emisiunii de la Antena 1 au fost impresionați. 

A șasea ediție a emisiunii iUmor i-a adus în fața juraților pe magicienii de la Demented Brothers. Folosindu-se de o batistă și extrem de expresivi, cei doi i-au dat gata pe jurați cu un show de magie.

”E nevoie de un astfel de moment, ca la carte.”, a spus Delia, iar Cheloo la completat-o: ”Sunteți doi artiști mari. Vă mulțumim din suflet.”, a spus el.

Vezi și: Adi Dima, număr de roast cu maşinile celor trei juraţi! Mihai Bendeac, scos din sărite: "Eu femeie n-am, dar nu te lega de maşina mea"

Cum a reacționat Mihai Bendeac, află în clipul de mai sus!

A lăsat cocoșul acasă și a revenit la iUmor. Viorel Țicu, omul care a jucat alba-neagra cu jurații: ”Ne-a prostit pe faț... Stevie Starr - "Regurgitatorul Profesionist”, moment senzațional la iUmor! A înghițit un pește viu și l-a scos înap...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x