Antena Căutare

"Avem un caz clasic de arab la psihiatru!" Momentul pentru care juraţii au votat cu trei de "DA" fără să ştie de ce!

"Avem un caz clasic de arab la psihiatru!", așa a descris Cheloo momentul de pe scena iUmor, realizat de doi concurenți care, împreună, formează "Grupul de umor"!

A început treaba. Un arab merge la medic și îi cere să-l ajute. Boala? N-o știm. Pare să prindă iz de umor dialogul celor doi. Când ce să vezi?

"A uitat textul. Băi, a uitat textul", remarcă imediat ochiul de actor al lui Mihai Bendeac. Delia sesizează și ea scena.

A fost bine și nu prea, spun jurații. "De ce ai dat "DA"?, a fost întrebat Bendeac. Răspunsul a venit instans: "De bou, de prost! Am fost prost de am bingănit!"

Vezi și: Cristina Garcia, femeia care nu are oase! Contorsionista care l-a făcut să "saliveze" pe Bendeac: "Mi-ar plăcea să mă luaţi puţin la șmirghel"

Votează-ți favoritul în aplicația iUmor

Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar cei care obţin minimum două voturi favorabile, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00.

Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

Valeriu Băeşu a revenit pe scena de la iUmor şi a plecat fără să afle voturile juraţilor! Mihai Bendeac: "A fost in... Publicul a decis! Cristina Garcia este câştigătoarea celei de-a noua ediţii iUmor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x