Antena Căutare

Băieții de la Ceva Mărunt urcă pe scena iUmor, în sezonul 10! Dan Frînculescu, neiertător în prima ediție

Cei mai mari comedianți vin în doze mici la iUmor 10, începând cu data de 14 februarie, în fiecare duminică, de la ora 20.00, la Antena 1! Dan Frînculescu este primul invitat special care va urca pe scena iUmor în acest sezon și care are câteva vorbe usturătoare la adresa juraților, dar și a prezentatorilor.

Dan Frînculescu în prima ediție „iUmor”, sezonul 10 Galerie
În prima ediție, duminică, 14 februarie, de la ora 20.00, la Antena 1, niciunul dintre jurații sau prezentatorii iUmor nu scapă de replicile usturătoare ale lui Dan Frînculescu | Antena 1

Băieții de la Ceva Mărunt vor urca pe scena iUmor, în cel de-al zecelea sezon, în calitate de invitați speciali.

Echipa care te face să 'râzi ca prostu', adică Toma Alexandru, Cristi Popesco, Sorin Pârcălab, Dan Frînculescu și Natanticu sunt surpriza pe care o oferă iUmor, într-un sezon aniversar, care se anunță deja a fi unul complet neașteptat.

Dan Frînculescu face spectacol în prima ediție din sezonul 10 al emisiunii „iUmor”

În prima ediție, duminică, 14 februarie, de la ora 20.00, la Antena 1, niciunul dintre jurații sau prezentatorii iUmor nu scapă de replicile usturătoare ale lui Dan Frînculescu.

citește și: „Jurați din cer”, un spectacol iUmor care i-a dat emoții lui Mihai Bendeac

În cel de-al zecelea sezon, de la concurenți, la invitați și momente speciale, jurații, dar și cei de acasă, vor avea de descoperit surprize la tot pasul.

Dan Frînculescu pe scena „iUmor”, sezonul 10

Jurații sau prezentatorii iUmor nu scapă de replicile usturătoare ale lui Dan Frînculescu

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor juriza momentele pregătite de concurenți din toate colțurile lumii. Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

citește și: Surpriză pentru Mihai Bendeac în cel de-al zecelea sezon iUmor 2021: "Cum adică e ziua mea?!"

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

Sezonul 10 al emisiunii „iUmor” va avea premiera pe 14 februarie, de la ora 20:00, la Antena 1!

Surprize colorate pentru Delia, la filmările pentru cel de-al zecelea sezon iUmor... Vladimir Putin, roast istoric în prima ediție iUmor din cel de-al zecelea sezon...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x