Delia și-a schimbat coafura și a îmbrăcat o ținută originală. Look-ul juratei iUmor a fost apreciat de 42.000 de oameni

Delia nu se rezumă niciodată la o apariție simplistă, ci vrea să iasă din obișnuit într-un stil original, lucru care o face să devină atât de admirată în rândul a milioane de români. Cum și-a schimbat artista look-ul.

Delia poate fi văzută la show-ul iUmor, în sezonul 10 care va începe pe 14 februarie 2021.

Delia este una dintre cele mai apreciate artiste din România, atât pentru muzica și calitățile sale vocale, cât și pentru aparițiile sale excentrice. Îndrăgita artistă poartă mereu ținute extravagante și postează fotografii care o scot din obișnuit.

Cântăreața se bucură de o carieră de succes și este totodată și printre puținii români care au reușit să cucerească topurile muzicale cu fiecare piesă lansată.

De curând, cântăreața a postat o fotografie care a atras atenția a mii de fani. Artista devine extrem de repede centrul atenției datorită prezenței sale efervescente, dar și a felului în care își conturează look-ul.

Cântăreața a abordat un look diferit cu ajutorul unor trucuri stilistice precum extensiile. Delia are părul mai lung și a îmbrăcat o ținută extrem de actuală. Artista poartă o pereche de pantaloni evazați și o geacă din piele, care conturează o imagine în stilul biker.

Delia poate fi văzută la show-ul iUmor, în sezonul 10 care va începe pe 14 februarie 2021.

Delia Matache împlinește în luna februarie vârsta de 39 de ani și se poate lăuda că este una dintre cele mai îndrăgite și urmărite vedete de pe Instagram. În prezent, aceasta are mai bine de 2,5 milioane de urmăritori în mediul online.

Afecțiunea de care suferă Delia Matache

Deși este mereu veselă și optimistă, Delia suferă de o boală rară care îi poate afecta grav starea de sănătatea dacă ajunge într-un stadiu mai avansat.

Artista a recunoscut pe contul său de Instagram în urmă cu puțin timp că suferă de misofonie, o boală rară. Aceasta mai este cunoscută și ca ”sindromul sensibilității la sunete”.

Citește și: Delia, imagini din culisele iUmor. Cum s-a filmat jurata în pauzele de la filmarea sezonului care începe pe 14 februarie

Boala are mai mulți factori declanșatori, majoritatea constând în sunete comune, precum cele făcute de o persoană atunci când mestecă, oftează, fluieră sau cască, potrivit spynews.ro. De asemenea, pot apărea stări de anxietate și disconfort și atunci când persoana în cauză aude un zgomot de foire al picioarelor sau mișcarea repetată a acestora care atrage atenția.

Imagini rare din copilăria Deliei

În urmă cu ceva timp, Delia a publicat câteva poze din intimitatea copilăriei sale. Extrem de atașată de viața de familie, Delia arată de fiecare dată că rădăcinile de unde își trage seva se află în copilărie, dar și în casa părintească. Dovadă sunt multe dintre piesele sale, printre care și "Cine m-a făcut om mare".

Toată lumea știe cum arată Delia în prezent și, poate, cum arăta acum câțiva ani în urmă, însă puțini sunt aceia care știu cum era vedeta în adolescență și în copilărie. Fătă make-up, fără filtre, fără haine pompoase, ci pură simplitate!

Ultimele știri