Antena Căutare

iUmor, 3 martie 2021. Mădălin Cîrje și gluma sa care a stârnit hohote de râs. Bendeac: “Gluma sezonului! Extraordinar!”

În ediția 3 a emisiunii iUmor, Mădălin Cîrje a venit la iUmor tocmai din Bihor ca să nu transforme asta în cel mai mare regret al său, dorindu-și să îi distreze pe jurați.

madalin cirje iumor Galerie
Mădălin Cîrje a făcut o glumă senzațională care a stârnit hohote de râs. | antena 1

Mădălin Cîrje, cu unul dintre cele mai amuzante nume din stand-up, a venit la iUmor pentru a face publicul să râdă în hohote. El a spus că nu a venit pentru premiu sau ca să treacă mai departe, ci doar ca să se distreze.

Gândindu-se cu groază la faptul că toți suntem muritori, concurentul iUmor a spus că nu ar vrea să treacă asta pe lista de regrete și tocmai de aceea a decis să vină la acest show.

Atunci când a intrat în scenă, Delia avea impresia că e un fost concurent și l-a întâmpinat cu “bine ai revenit”, fiind sigură că l-a mai văzut undeva.

Concurentul cu frică de moarte și glume mortale

“Matache e în stare să facă asta și cu maică-sa”, spune Mihai Bendeac despre reacția Deliei.

Concurentul mărturisește că îi e frică de moarte și mai e și superstițios.

“Să mă duc în aceeași mașină cu Vlad Coșciug, eu Mădălin Cîrje, zic să mai avem și număr la mașină Bihor 43 MOR. Aia a fost. Nu vreau să mor”, povestește Mădălin.

El spune că are o listă de lucruri pe care și le dorește să le facă în viață înainte de muri. Una dintre pățaniile sale implică o întâmplare cu iubita lui și performanțele sale în pat.

“Am schimbat sunetul de la interfon. Am pus sunetul de la alarma de dimineață. Când sună gagică-mea creierul procesează, crede că e dimineață, merge”, povestește Mădălin.

Gluma despre care Mihai Bendeac a spus că e gluma sezonului este despre iubita lui Mădălin și Tătărușanu. Cu toții au râs în hohote.

“Eram și cu Steaua în perioada aia, era mai dificil”, mărturisește Mădălin.

Apoi Mădălin a vorbit despre căștile cu fir și cele fără fir și cât de ușor i-ar fi cuiva să fure un telefon atunci când posesorul poartă căști fără fir.

Conversațiile de care nu poate scăpa zilnic sunt cele cu mama lui și mărturisește că încearcă mai mereu să se preface în preajma altor persoane că vorbește cu iubita lui.

“-Să nu uiți să închizi găinile.

-Dar închide tu, baby!”, a adăugat Mădălin.

Citește și: iUmor, 21 februarie 2021. Nae Nicolae, momentul care l-a enervat peste măsura pe Cheloo:"Nu mai trage de timp, dă-ne glumele"

Atunci când a ajuns în București, Mădălin spune că i-a fost greu să se acomodeze și că un prieten i-a recomandat Tinder, dar Mădălin, cum nu știa pentru ce aplicația, el căuta băieți cu care să joace fotbal.

“La ăsta m-am dus. Am ajuns acolo, doar eu cu el, atât. O fi miuță. Nu o fi înțeles băiatu”, spune Mădălin.

Când a ajuns acasă, Mădălin i-a făcut o mărturisire iubitei.

“Iubito, aruncă periuța de dinți. M-am întâlnit și eu cu Tătărușanu”, a adăugat Mădălin.

Reacția juraților iUmor

“Dacă am avea unul ca tine în fiecare zi, iUmor ar fi viața mea”, mărturisește Bendeac.

“Mie mi-a plăcut mai mult contextual decât textul. Eu zic să îl angajezi și pe el”, îi spune Cheloo lui Mihai Bendeac.

Citește și: iUmor, 21 februarie 2021. Mihai Ilarion, numărul special de ASMR, care a impresionat:"N-am văzut așa ceva de când mama m-a făcut"

În timp ce băieții discutau lucruri importante, Deliei I se șoptea în cască să facă ceva să îl șocheze pe concurent și I s-a propus să facă twerk. Zis și făcut, Delia a făcut twerk, stârnind hohote de râs.

“Îți mulțumim că ai apărut și ne-ai făcut ziua mai frumoasă. În sfârșit un număr de iUmor corect, care stă în picioare”, a adăugat Delia.

Concurentul iUmor a primit 3 x LIKE de la jurați.

Jurizarea în sezonul 10 iUmor

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor juriza momentele pregătite de concurenți din toate colțurile lumii. Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de joi.

iUmor, 3 martie 2021. Mihai Coman, concurentul care face senzație cu povești despre căsnicie. Bendeac: “Eu vreau să te a... iUmor, 3 martie 2021. Daria Ștefania, eleva cu umor negru influențată de Cheloo la 10 ani. Întâlnirea cu Cheloo a marcat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x