Antena Căutare

Florin Gheorghe, glume pe seama "fraților" săi de etnie rromă, la iUmor: ”Mă enervează țiganii ipocriți!”

iUmor. Sezon 6. Ediția 12. 18 mai 2019. Florin Gheorghe a reușit, în această seară, să-i cucerească pe jurații de la iUmor cu un număr despre țigani. 

iUmor. Sezon 6. Ediția 12. 18 mai 2019. Florin Gheorghe a reușit, în această seară, să-i cucerească pe jurații de la iUmor cu un număr despre țigani.

Recunoaște că este țigan, pentru ”că e prea negru ca să nu fie evident”, însă este enervat de cei ipocriți, după cum a mărturisit el în fața juraților.

”Sunt destul de negru ca să fie evident că sunt țigan. Am 18 ani și mă enervează țiganii ipocriți.”, și-a început el numărul.

”Când i-am spus soției mele că vreau să fac stand-comedy a zis că nu vrea, că nu-i e foame, apoi a zis că nu-i place să râdă oamenii de mine.”, a mai spus el, spre amuzamentul juraților, care s-au arătat cuceriți de reprezentația lui.

”Trebuia să te faci actor, Florin”, i-a spus Cheloo, care a completat: ”Mă bucur că ești aici, mă bucur că nu ești agresiv. Sper să devii actor într-o zi, ca să aibă și Bendeac un coleg.”, i-a mai spus el.

Delia a mărturisit la iUmor care este cea mai mare dorință a ei: ”Vreau să fie ceva nemaivăzut, nemaiîntâlnit!”... Leroy Patterson, omul care a sărit pe un ”covoraș” de piuneze! Delia, speriată: ”Dacă aveți fobie de ace, nu priviți ace...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x