Live acumObservator 16
Prime Time 20:23Asia Express - Drumul elefantului

iUmor

SEZONUL 8 | INTEGRAL

Show la iUmor! Johannes a aruncat cu un topor în public, iar pe Delia a trimis-o într-o altă dimensiune: "Poți să n-o mai aduci înapoi?"

În platoul emisiunii iUmor îşi va face apariţia ca invitat special magicianul Johannes Iluzionistul o face pe Delia să dispară, o trimite într-o altă dimensiune, iar în public aruncă o cărămidă și un topor! Ce mai, a fost rost de show total!

În platoul emisiunii iUmor îşi va face apariţia ca invitat special magicianul Johannes Iluzionistul o face pe Delia să dispară, o trimite într-o altă dimensiune, iar în public aruncă o cărămidă și un topor! Ce mai, a fost rost de show total!

Johannes a mãrturisit încã de la început cã a avut mai multe idei despre cum sã îşi organizeze momentul la iUmor, însã pânã la urmã a fost nevoit sã ia o decizie: „Mi-am zis sã vin cu un pat de acasã şi cu bãieţii mei şi sã o invit pe Delia, cã pe cine altcineva, sã se aşeze aici frumos, sã se simtã ca la ea acasã!”, spune acesta.

„M-am gândit sã presez o fiinţã umanã. Sã o presãm literalmente!”, mai spune el spre bucuria celorlalţi doi juraţi. ohannes o face pe Delia să dispară, iar Chelo profită imediat de moment: „Poţi sã n-o mai aduci înapoi?”.

CONECTEAZA-TE CU iUMOR
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook | Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati despre pe site 👉 iUmor

😎 Distracția continuă și în online > iUmor pe AntenaPlay 🔴 Vezi ediții integrale 👉​ https://s.a1.ro/iCvPypB

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro