Antena Căutare

iUmor sezonul 12, 24 aprilie 2022. Igor Cepoi, prima încercare de stand-up în limba română: "Măcar un bunel ai spălat?"

iUmor sezonul 12, 24 aprilie 2022. Originar din Republica Moldova și antrenat să livreze glume în limba rusă, Igor Cepoi și-a încercat norocul la Antena 1 și a făcut primul său moment de stand-up în română. Iată cum s-a desfășurat prestația.

igor cepoi imbracat in camasa visinie si pantaloni gri tine microfonul in mana si spune glume pe scena de la iumor Galerie
Igor Cepoi și-a dat singur o provocare și a vrut să îi convingă pe jurați cu un număr în limba română la iUmor | Antena 1

Igor Cepoi și-a început testimonialul din culisele iUmor 2022 prin a povesti că a luat lecții de limba română în timpul liceului. Chiar și așa, el se descurcă mai bine în rusă și preferă să-și țină numerele de stand-up comedy așa. Încrezător și dezinvolt, el a pășit în fața juriului pregătit să impresioneze cu un moment care săl scoată din zona de confort.

"Bună seara! Mă numesc Igor și toată lumea în Moldova mă întreabă cum așa s-a întâmplat că eu m-am născut în Chișinău și nu știu normal limba română până la 19 ani", a spus concurentul.

Trâind în familie rusă, învățând într-o școală rusă și având prieteni ruși, pentru el nu a fost chiar ușor să deprindă româna: "Straniu ar fi dacă eu, deodată, în copilărie, m-aș apropia de părinți și le-aș zice că toată viața m-am prefăcut rus. De fapt, sunt un spion de la București."

Momentul a continuat, însă juraților le-a fost destul de greu să înțeleagă ce încerca să spună Igor: "Toți sunt în ceață!".

Citește și: iMai Mult Umor cu Vlad Drăgulin, episodul 9. Vadim Tudor, față în față cu Alexandru Ghețan. "Vreau să fii președinte"

Igor Cepoi nu a reușit să-i convingă pe Mihai Bendeac, Delia și Maria Popovici la iUmor 2022. Cheloo i-a dat un Like

"Dom'e, eu nu știu dacă tu ești român moldovean sau rus, dar ai sigur cearcăne românești", i-a spus Cheloo, de altfel singurul jurat care a rezonat cu prestația de pe scenă și care l-a lăudat la final și i-a dat chiar 1 Like.

Sinceră și directă, Maria Popovici a recunoscut că nu a înțeles tot ce a spus concurentul, cu toate că a observat încrederea pe care el a arătat-o pe scenă și dezinvoltura lui în fața publicului: "Sunt sigură că ai un accent bun de limbă română pentru cineva care vorbește doar rusă, dar mie mi-a fost greu să te înțeleg".

Citește și: Roxana Chiperi, balerina body-builder care a stârnit hohote de râs și l-a cărat în spate pe Cheloo | VIDEO

Cheloo a insistat că a adus în discuție un subiect interesant, dar trist, motiv pentru care a ales să îl laude, spre surprinderea colegilor de la masa de jurizare: "Nu are niciun motiv, pentru mine nu are nicio bază", a spus Delia.

Rapperul l-a considerat însă fluent și cu un text bine construit, bazat pe probleme sociale valide în zilele noastre.

Despre iUmor sezonul 12, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Sezonul 12 iUmor a revenit pe micile ecrane! Telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură să afle identitatea celui de-al patrulea jurat al show-ului și au avut parte de o super-surpriză: Mihai Bendeac, Delia și Cheloo au un coleg diferit în fiecare ediție.

Telespectatorii vor descoperi în fiecare etapă noi vedete, care vor nota numerele de stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă alături de cei trei jurați iUmor. Ca de obicei, edițiile necenzurate iUmor sunt disponibile pe AntenaPLAY, iar Vlad Drăgulin aduce pentru public iMai Mult Umor, o emisiune-pamflet care îl va avea în prim-plan pe omul politic Vadim Tudor.

Pentru fanii show-ului, a1shop.ro are o categorie dedicată emisiunii iUmor, de unde cei mai mari fani își pot achiziționa produse originale brand-uite.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00.

În Marea Finală a sezonului 12 iUmor vor merge 12, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

iUmor sezonul 12, 26 aprilie 2022. Vlad Barbu i-a convins pe jurați cu glumele lui: "Cred că ar trebui să ajungă în... iUmor sezonul 12, 24 aprilie 2022. Diana Oprea e „zâna urbană” care i-a surprins pe toți cu un număr de umor cu și despr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x