Antena Căutare

iUmor sezonul 16, 7 aprilie 2024. Kevin White, ciocnire între culturi. Bordea: „Spune treaba asta pentru că vrea viză de America”

Kevin White vine din Statele Unite ale Americii pentru a face show pe scena iUmor.

colaj kevin white pe scena iumor, juriul iumor: delia, cheloo, cătălin bordea, cosmin natanticu Galerie
Alege comedia în fiecare duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY | Antena 1

S-a dat startul campaniei electorale. În sezonul 16 iUmor - Alege comedia, se va vota Președintele comediei! În fiecare duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY. Fiecare vot contează!

Kevin White a aflat despre iUmor de la comediantă din Barcelona. El a ales să vină la emisune pentru a folosi această experiență în numerele viitoare de stand-up.

Citește și: iUmor sezonul 16, 31 martie 2024. Naimana și Daniele, număr pitoresc pe scenă. Delia: „Sufletul meu s-a hrănit”

iUmor sezonul 16, 7 aprilie 2024. Kevin White, ciocnire între culturi. Cătălin Bordea: „Spune treaba asta pentru că vrea viză de America”

„Se pare că America și România au un trecut bogat împreună. (...) Voi ni l-ați dat pe Dracula. Noi vi l-am dat pe Andrew Tate”, începe Kevin White numărul său de stand-up comedy. „Sunt amândoi monștri.”

La finalul numărului, juriul l-a rugat pe Kevin să continue: „Cu siguranță mai ai material.”

„Dar nu cred că v-a plăcut atât de mult”, spune Kevin.

„Te rugăm, vrem mai mult. E gratis”, răspunde Cheloo.

Kevin a acceptat provocarea și a continuat cu glumele.

Citește și: iUmor sezonul 16, 31 martie 2024. Alexandra Violin e un trandafir uriaș. Cheloo: „M-am simțit ca un gândac de bucătărie pierdut”

Kevin White, jurizare în ediția din 7 aprilie 2024 la iUmor

„Apreciem foarte tare că ai venit în România”, îi spune Cosmin Natanticu. „Ca moment, pe mine nu prea m-a atins.”

„Eu cred că o să ai o poveste mult mai amuzantă de spus în stand-up despre experiența ta în România”, îi transmite Cătălin Bordea. „Nu e vorba de bariera de limbaj (...) din punctul meu de vedere, glumele sunt slăbuțe.”

„Mie nu mi s-au părut light. (...) Mie mi s-au părut interesante. (...) El și-a pus cumva singur o barieră”, susține Delia. „Cultura noastră nu se aseamănă deloc.”

„Ea spune treaba asta pentru că vrea viză de America”, intervine Cătălin Bordea.

„A fost politicos. S-a temut să nu jugnească țara. E un semn de respect”, susține și Cheloo. „Asta a fost problema. (...) O parte din ceea ce faci tu se regăsește în muzica mea. (...) Faptul că n-am râs este că am lucruri mult mai îngrozitoare decât tine în versurile mele. Mie-mi place ce faci.”

Cătălin Bordea consideră că gesturile concurentului sunt copiate: „Sunt sigur că va face un număr despre experiența lui aici.”

Astfel, Kevin White a primit două like-uri, de la Delia și Cheloo, și două dislike-uri, de la Cosmin Natanticu și Cătălin Bordea.

Citește și: iMai Mult Umor cu Omul cu Tourette, episodul 7, sezonul 16. Cosmin Natanticu: „Eu îmi arăt adevărata față. Alegeți-mă!”

Despre iUmor sezonul 16. Show-ul se vede în fiecare duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.6 milioane de abonați la canalul de YouTube, a dat startul noului sezon și îi aduce în rolurile de prezentatori pe Emi și Cuza, care sunt în sezonul 16 alături de concurenți în culisele show-ului. Alături de Delia, Cheloo, Cătălin Bordea și Cosmin Natanticu, Andrei Ungureanu, zis și Omulcu Tourette, pornește sezonul acesta cursa pentru Prezidențiale.

Cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii, dar și numeroase surprize, printre care bonusuri atractive și alegerea unui Președinte iUmor, fac deliciul juraţilor, dar și al telespectatorilor în cel de-al 16-lea sezon iUmor – Alege comedia, care se vede în fiecare duminică de la 20:00, la Antena 1 şi în AntenaPLAY.

iUmor sezonul 16, 7 aprilie 2024. Teodora Strezea vine cu ordinea și disciplina. Cătălin Bordea: „A fost foarte rigid, l... iUmor sezonul 16, 7 aprilie 2024. Nuri Guney revine la iUmor. Cătălin Bordea: „Este un supraviețuitor”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x