Antena Căutare

Roxana Condurache de la iUmor 2020. Cum arăta blonda care l-a cucerit pe Mihai Bendeac în 2012, la Oscarurile canadiene

Roxana Condurache este cunoscută drept Roxy Foxy, unul dintre Profesorii trăsniți de pe YouTube. I se mai spune și ROCO, un joc de cuvinte între prenumele și numele ei. La iUmor 2020, publicul l-a îndemnat pe Mihai Bendeac să o sărute.

roxana condurache imbracata elegant pe scena iumor 2020 Galerie
Roxana Condurache pe scena iUmor 2020

Roxana Condurache este actriță și prezintă pe Youtube diverse experimente inedite pentru copiii pasionați de știință. Profesorii Trăsniți postează frecvent pe canalul lor de Youtube videoclipuri cu exerciții amuzante, pe care și cei mici le pot reproduce acasă.

ROCO are 32 de ani, este din Iași și e una din puținele vedete din România care a reușit să facă impresie și peste hotare.

Frumusețea ei a fost remarcată de producătorii de la Hollywood și așa a ajuns să o interpreteze pe Lauren Bacall în filmul ei biografic.

În 2012, actriţa Roxana Condurache a fost nominalizată la Genie Awards, echivalentul canadian al Oscarului, la categoria cel mai bun rol secundar feminin. Nominalizarea este pentru rolul pe care l-a jucat în coproducţia germano-canadiană The Whistleblower.

La vremea respectivă, românca a atras toate privirile pe covorul roșu al galei.

CLICK în galeria foto să vezi cum arăta Roxana Condurache în 2012, când a fost nominalizată la Oscarurile canadiene.

Evoluția Roxanei Condurache la iUmor 2020

Extrem de sigură pe ea, în preselecții concurenta a prezentat, spre marea surprindere a juraților emisiunii iUmor, care sunt cele zece reguli „ca să fii un gentleman”.

Glumele Roxanei Condurache au intrigat și au captivat din plin pe cei trei jurați, iar verdictul a fost pe măsură. Frumusețea și eleganța ei au ajutat-o să se facă remarcată și să rămână în memoria lui Mihai Bendeac.

Pentru semifinală, Roxy Foxy a trecut de la sfaturi pentru bărbați la a o lua la roast pe fosta ei soacră, stârnind hohote de râs în public.

“Pentru prima oară în viața mea am încercat să spun câteva glume în fața unui public. Eu sunt actriță, am fost pe scenă la teatru, dar acolo este altceva. (…) Am apreciat foarte mult cum a vorbit domnul Bendeac despre mine”, a mărturisit Roxana.

Citește și: iUmor 2020, Semifinala. Stelian Milu, în straie preotești, a urcat pe scenă pentru o slujbă cu umor

Știind că Mihai Bendeac nu poate rezista unei femei superbe, publicul iUmor 2020 a sugerat ca juratul să o sărute pe frumoasp actriță. Acesta a specificat însă că nu vrea ca ea să se simtă presată să facă ceva ce nu își dorește și a încheiat subiectul.

Finala iUmor 2020, pe 20 decembrie, de la ora 20:00

După un sezon plin de numere bune și apariții surprinzătoare, iUmor a ajuns în marea finală.

Dacă pe parcursul întregului sezon publicul a trimis direct în finală un concurent în fiecare ediție iUmor, în semifinale Delia, Cheloo și Mihai Bendeac au fost cei care au decis ce concurenți trimit în marea finală iUmor, sezonul 9.

Astfel, Elena Voineag și Fachirul din Periș au primit voturile juraților și se vor întâlni în marea finală cu ceilalți preferați ai telespectatorilor votați în timpul audițiilor și trimiși direct în ultima etapă: Andrei Ungureanu (Omul cu Tourette), Giorgiana Lupu, Biba Struja, Ștefan Nistor, Mădălin Ghioc, Cristi Manolescu, Alin Georgescu, Gabriela Porumbacu, Mihai Tasici, Petre Dănuț Irinel și Jasmina Negrea Drăgan.

Duminică, 20 decembrie, ora 20:00, publicul va alege marele câștigător iUmor 2020 prin vot SMS, după ce juriul va oferi 3 LIKE-uri celor mai buni finaliști.

Semifinala iUmor, lider de audiență! 13 concurenți se vor lupta duminică, în finala sezonului 9...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x